Beantwoord

MijnKPN app op iPhone XR loopt regelmatig vast, is langzaam en instabiel

  • 24 August 2022
  • 1 reactie
  • 17 keer bekeken

  • Deelnemer
  • 4 reacties

na intieel goed en tevreden gebruik gemaakt te hebben van de mijnKPN app is deze het afgelopen jaar al meerdere keren instabile gebleken en sinds een aantal weken helemaal niet meer bruikbaar. ook deinstalleren en opnieuwe installeren helpt niet. inloggen met mijn credentials op een ander toestel (iphone 13 pro max ipv iphone XR) leverde wel een werkbare app op. Probleem is dat na het opstarten de app of al direct vastloopt en geen keuzes accepteert of na 1 of 2 menukeuzes.  zeker nu opties als mbsdelen niet meer via de browser kunnen begint het nu een issue te worden.

icon

Beste antwoord door Jasper van KPN 29 August 2022, 10:51

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7

Hoi @zip, het klinkt inderdaad alsof de MijnKPN app het niet heel soepel doet op jouw iPhone XR. Het verwijderen en weer installeren van de app had niet het gewenste effect dus.

Had je het toestel zelf ook al eens opnieuw opgestart en gekeken of er een update van iOS beschikbaar is?

En wat gebeurt er precies als de app vastloopt, bevriest de app in z'n geheel of krijg je een foutmelding in beeld of iets in die geest?