Beantwoord

Mobiele nummers kunnen niet gekoppeld worden in KPN ID

  • 10 March 2020
  • 4 reacties
  • 176 keer bekeken

Het koppelen van onze mobiele telefoons zijn niet mogelijk in de kpnid. Bij het installeren van onze kpnid kregen we nooit de mogelijkheid  te koppelen.  onze mobiele nummers zijn (...) en  (...),we waren telfort klanten

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy, topic verplaatst naar juiste categorie en titel aangepast i.v.m. volledigheid

icon

Beste antwoord door PeterG 10 March 2020, 20:25

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

En jullie willen graag ongewenste telefoontjes en sms ontvangen? Want waarom zet je die mobiele nummers op een openbaar forum, dat is niet slim! 

Je kunt je bericht nog aanpassen, klik op de 3 puntjes rechtsonder je bericht.

Je kunt uitsluitend koppelen via een laptop. Dat kan niet in de app.

Dus ga naar account.kpn.com (laptop) en koppel je mobielen.

Reputatie 7

Hoi @Bert en Arjz, welkom bij ons op het KPN forum. We hebben de 06-nummers uit jouw bericht gehaald, om jouw privacy te beschermen, zoals jlthkoch al noemt.

Het koppelen van de nummers kan je zoals Peter zegt niet in de MijnKPN app doen, dat kan alleen op de webversie van MijnKPN. Als je daar ingelogd bent en naar de Producten pagina gaat krijg je de mogelijkheid om nieuwe pakketten te koppelen. Lukt het daarmee om de nummers  te koppelen?

Reputatie 7

We hebben geen reactie meer van jullie gezien @Bert en Arjz. Betekent dat dat het inmiddels is gelukt? Zo niet, of als we nog iets anders voor je kunnen doen weet je ons te vinden.