Beantwoord

Product koppelen in MijnKPN lukt niet

  • 15 July 2020
  • 11 reacties
  • 1652 keer bekeken

Hallo, ik probeer al 3 weken een product te koppelen, maar zonder succes. connect_service_customer_not_active is de foutmelding ook als ik in geef niet thuis te zijn en uitgebreid koppel als het ware. 

Admin: Reactie afgesplitst en eigen topic voor je vraag aangemaakt

icon

Beste antwoord door Susan_ 28 July 2020, 09:43

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

11 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Goedemiddag @WeteringAndre, welkom op het Forum en bedankt voor jouw bericht!

Ik begrijp dat er iets niet helemaal goed gaat met de koppeling in de MijnKPN omgeving. Wat precies probeer je te koppelen? Een internet en tv abonnement van KPN of een mobiel abonnement? In ieder geval, in dit soort gevallen raden we altijd aan om in ieder geval een andere browser te proberen. Koppelen kon trouwens altijd alleen via de website van MijnKPN en niet via de app, maar dat is sinds kort verandert. Dus kan je ook aangeven of je het via de website of via de app probeert? 

Heb je nog internet en televisie van Telfort? Dan kan je die gegevens nog terugzien in de MijnTelfort omgeving. Pas als ook deze abonnementen worden overgezet naar KPN kan je deze gegevens terugvinden in MijnKPN. 

Internet en TV, zowel in app als in browser en andere geprobeerd maar niet gelukt. Ik kwam van T-mobile.

 

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @WeteringAndre, deze melding komt ook mij niet heel bekend voor.
Ik lees in dit topic nog een aantal suggesties. Zou je nog eens een andere browser kunnen proberen en met een privévenster? Zou je ook een screenshot kunnen plaatsen van deze foutmelding?

*Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy

 

Reputatie 7
Badge +21

@WeteringAndre kan je aangeven welke gegevens je invult? Misschien zit hier een foutje in, bijvoorbeeld 1 cijfer teveel of te weinig bij het klantnummer. Wil je die gegevens invullen in je Forum profiel? Dit is alleen inzichtelijk voor jou en KPN moderators.

Reputatie 7
Badge +21

@WeteringAndre ik heb helaas geen reactie meer gehad. Heb je inmiddels je producten kunnen koppelen? Zo niet, dan ontvang ik graag je gegevens en kijk ik mee!

*

Nee, nog niet gelukt. op thuisnetwerk niet, in andere browser niet, als niet thuis niet, in de app niet. Krijg elke x dezelfde melding........ not_active

*Admin: gegevens in Forum profiel gezet i.v.m. privacy.

Reputatie 7
Badge +21

@WeteringAndre bedankt voor de gegevens. Het klopt wel, dat het niet lukt is niet jouw fout. Waar het fout gaat ben ik nog niet helemaal achter. Normaliter ben je op het moment dat je aangesloten wordt zichtbaar in onze systemen met een actief abonnement. Dan kan je jouw producten koppelen. Echter is hier denk ik wat mis gegaan. Ik heb het doorgezet naar een specialist achter de schermen, hopelijk hebben we hier snel meer duidelijkheid over! 

Reputatie 7
Badge +21

@WeteringAndre volgens mijn collega achter de schermen zou hij het nu moeten doen. Wil je dit eens voor mij testen?

Het werkt, heel erg bedankt!!! 

Ook ik heb sinds kort glasvezel en ook ik kan mijn producten niet koppelen. Zou dat de oorzaak kunnen zijn van mijn bedroevend lage snelheden?