Beantwoord

Draadloze verbindingset uitbreiden

  • 22 October 2020
  • 6 reacties
  • 79 keer bekeken

Reputatie 2

Is het een idee om de draadloze verbindingset uit te breiden zodat je 6 tv via de draadloze verbindingset kan aansluiten (ik noem 6tvs omdat er op elk adres (indien beschikbaar) 6 tvs kan aansluiten en dus maximaal 6 tv ontvangers kan bestellen).

 

Dit is een idee ter verbetering omdat nu de maximaal 2 tvs via de draadloze verbindingset aangesloten kan worden en meer is beter voor mensen die meer dan 2 tvs willen aansluiten zonder kabels te trekken door het hele huis. een ideale uitkomst dus.

icon

Beste antwoord door Heine 28 October 2020, 16:07

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 5
Badge +10

Hallo IT Expert, 

Bij gebruik van meer dan 3 draadloze adapters (voor 2 tv-ontvangers) kunnen wij helaas een goede werking niet meer garanderen. Meer dan 2 tv's draadloos aansluiten kan dus in de praktijk wel, maar doen zich dan tijdens het gebruik (nu of later) problemen voor, dan zullen we eerst moeten vragen om de extra adapters af te koppelen. In veel gevallen zullen meer dan 3 adapters wel werken, maar garanties over (toekomstige) werking is niet te geven. Hier plotseling wel garanties over afgeven, zal helaas niet gaan. Het is dus op eigen risico om meer dan 2 tv-ontvangers draadloos aan te sluiten. Hopelijk geeft dit je wat meer toelichting.  

Reputatie 2

Misschien zijn er mensen die dit willen testen en rapporteren waar het probleem zit zodat hiervoor mogelijk een oplossing voor komt ?

 

Aan de bandbreedte / capaciteit zou het niet moeten liggen maar niks is uitgesloten.

Zijn de draadloze verbinding set wel geupdate naar de laatste versie voor het model dat je hebt om dat uit te sluiten weet niet of KPN hier de updates doorvoert of dat de eindgebruiker dat zelf moet doen. etc etc.

 

Badge +19

Sowieso is het gebruik van draadloze verbindingsets af te raden.  Het electriciteitsnetwerk is natuurlijk nooit bedoeld om data over te transporteren. En als je ziet wat voor problemen er al zijn bij het gebruik van 2 dan is 6 helemaal vragen om problemen. 

Reputatie 2

Oke het was maar een idee

Reputatie 7
Badge +22

Je kunt het beste alles bekabeld aansluiten.

Reputatie 7
Badge +22

* Verwijderd *

Reageer