Beantwoord

TCL code afstandsbediening koppelen

  • 26 November 2022
  • 2 reacties
  • 2371 keer bekeken

Ik probeer mijn TCL 55P635 te koppelen met de afstandsbediening, maar de codes werken niet. Heeft iemand misschien een oplossing?

Heb dit al geprobeerd:

005- 327-463-547-548-549-625-663 en 020

icon

Beste antwoord door Sanne van KPN 1 December 2022, 17:56

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hi @JipL en welkom op het forum! Goed dat je deze codes al hebt geprobeerd, dat zijn inderdaad de juiste voor een TCL TV. Zou je het volgende nog willen proberen? 

Je drukt eerst 5 seconden op de Source-knop en voert gelijktijdig de code in. Als dan het bovenste lampje op de afstandsbediening rood brandt, druk dan één keer op de fast forward knop. Op dat moment probeert de afstandsbediening de eerste code. Test of deze werkt door de knoppen tv, mute, volume en source te gebruiken. Werken die niet, druk dan nog een keer op fast forward. Op dat moment probeert de afstandsbediening de tweede code. Test weer of de knoppen werken. Zo niet, druk opnieuw op fast forward. Kan zijn dat je dit een keer of twintig moet herhalen tot er een code is die pakt, maar hopelijk werken daarna alle knoppen. Laat je weten of het gelukt is? 

Goedemorgen, 

 

De snelcode is 9, op de site van kpn staat ltc, dit is gewoon tcl. 

Alles werkt dan, echter na het opslaan (knop oke) werkt alles alleen het geluid is dan niet bedienbaar.

Mogelijk hebben jullie een oplossing?

 

Groet, Dirk uit Harderwijk

 

 

Â