Beantwoord

Waarom geen omroep Brabant bij KPN?

  • 21 June 2022
  • 6 reacties
  • 1367 keer bekeken

Helaas hier ook geen omroep Brabant beetje belachelijk bij Ziggo wel dus ben aan kijken om weer terug te gaan naar Ziggo heb ik wel een boete voor over helaas spijt van dat hele kpn raar dat kpn vrijwel de enigste provider is die dat doet  

icon

Beste antwoord door PeterG 22 June 2022, 13:12

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +22

@Jaapvanes, in welke provincie woon je? Als Brabant niet je naaste provincie is dan zal je omroep Brabant niet ontvangen. 

En dat is dus gewoon belachelijk waarom bij Ziggo wel alle lokale omroepen en KPN niet  slaat nergens op  wij wonen in Drenthe maar zijn brabanders dus ik vindt het nergens op slaan  zodra wij de kans hebben om weg te gaan gaan wij terug naar Ziggo Altijd vaste klant geweest bij Ziggo maar we hebben ons over laten halen voor KPN ivm Glasvezel  Dus nogmaals belachelijk 

 

Je doet toch een beetje onderzoek naar zenderaanbod bij een andere provider? KPN heeft al sinds juli 2017 geen landelijke doorgifte van regionale radio- en tv-zenders meer.

Het kost kpn ca. 20.000 € per jaar per provincie waar zo'n omroep niet doorgegeven hoeft te worden volgens de Must Carry regels van de mediawet. KPN heeft i.t.t. Ziggo en anderen geen grote international achter zich. Het tv gebeuren bij KPN is goedkoper dan bij Ziggo. (basispakket resp. 10,00 en 12,99)

https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/regionale-omroepen-bij-kpn-v-a-4-juli-2017/

bij Ziggo wel alle lokale omroepen

Alleen T-mobile heeft alle ca 240 lokale omroepen, zelfs Ziggo heeft die niet.

Ziggo heeft wel alle regionale zenders.

Ikzelf heb NLziet erbij genomen, omdat ik hier in N-H ook omroep Gelderland wilde hebben.

Verdere voordelen van NLziet. Terugkijken zonder reclame en met doorspoelen van alle zenders, en tot 7 dagen terugkijken van de VRT kanalen. Verder beschik je over het aanbod van NPO plus, RTL XL en KIJK. In één app.

Ze hebben alleen tv zenders

https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/zenderindeling-nlziet/

Radio Gelderland heb ik, overdag, via het tv kanaal én via de DAB+ in N-H.

Radio Brabant zit niet landelijk op DAB+ maar mogelijk bij jouw wel. 

Anders is er nog internet voor het tv- en radiokanaal.

https://breedbeeldweetjes.wordpress.com/regionale-omroepen-websites/ .

Reputatie 5
Badge +5

Ik heb in mijn smarttv de app regio tv geïnstalleerd. Daarmee kan ik alle regio zenders kijken. Hoewel ik je gelijk geeft dat kpn alle regio zenders open moet zetten en niet voor mij bepaald welke ik kan kijken. 

Dank je voor de tip meneertje inmiddels ook gedaan 

Reputatie 5
Badge +5

@Jaapvanes graag gedaan.