Vraag

Wel CNN en geen FOX News. Zender aanbod KPN is politiek eenzijdig.

  • 12 February 2020
  • 2 reacties
  • 675 keer bekeken

Nu de presidentsverkiezingen in de USA met de voorverkiezingen zijn begonnen wordt opnieuw duidelijk hoe gekleurd en pro Democraten CNN is.  Het is vaak tenenkrommend en vooral misleidend hoe CNN zich onder het mom van objectiviteit pro Democraten is. Daardoor krijgen wij kijkers een volstrekt eenzijdig en politiek gekleurd beeld van de Amerikaanse verkiezingen voorgeschoteld.

Het zou de KPN sieren om tegenover dit eenzijdige CNN nieuws en informatie ook FOX NEWS in het zenderpakket op te nemen. Van FOX is duidelijk dat het de Republikeinse kant van het politieke spectrum belicht. Dan kunnen wij kijkers ons met CNN en FOXNEWS een evenwichtiger beeld vormen van de presidentsverkiezingen die ook voor Nederland van belang zijn. 

Dus KPN neem naast CNN ook FOXNEWS in het zenderpakket op. Zeker met het oog op de Presidentsverkiezingen dit jaar en voor evenwichtiger nieuwsinformatie. 

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Reputatie 7
Badge +25

Hi @Nolly1, welkom hier. Voor zover ik kan achterhalen wordt Fox News Channel alleen als optionele zender bij Caiway aangeboden, maar verder nergens. Goed dat je je wens laat weten in ieder geval. Of de zender ooit gaat komen, geen idee.

Ps. geen politieke discussies hier a.u.b. Daar zijn andere fora voor te vinden.

Dan kijk je niet naar CNN. Er zijn ook nog andere nieuwszenders bij KPN.

Voldoende voors en tegens wat de kandidaten betreft. Bovendien: wij hoeven niet te stemmen op de kandidaten van de Democraten / Republikeinen.

Fox News live via internet kijken. Waarom zou KPN daar dan nog rechten voor gaan betalen.