Beantwoord

KPN Veilig onbruikbaar gemaakt door virus?

  • 24 April 2021
  • 1 reactie
  • 57 keer bekeken

Waarschijnlijk heeft een virus kpnveilig onbruikbaar gemaakt krijg hem zelfs niet verwijderd, ook wil mijn verkenner niet reageren en start mijn bureau blad opnieuw op bij het indrukken van de rechtermuisknop. weet iemand een oplossing?

Bedankt, Jan


Admin: eigen topic voor je vraag aangemaakt [origineel topic]

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 26 April 2021, 19:04

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Janloo43, wat rot dat je last van een virus lijkt te hebben, en opnieuw installeren van KPN Veilig niet lukt :( 

Er zijn verschillende dingen die je kunt proberen, als je er zelf niet uit komt. Als je telefonisch contact opneemt met onze klantenservice, kan mijn collega van afstand met je mee kijken op de computer. Misschien dat 't op die manier lukt om KPN Veilig opnieuw te installeren. Zo niet, heb je misschien een handige buurman, kennis of familielid in de buurt, die even met je mee kan kijken? Als al deze opties op niets uit lopen, dan kan je overwegen om voor onze Tech Desk te kiezen. Dat zijn specialisten met veel kennis op IT gebied, er zijn wel extra kosten verbonden aan deze optie, maar mogelijk is het een goede laatste optie. 

We hebben ook verschillende behulpzame gebruikers op ons forum met veel kennis. Misschien komt er nog iemand langs die een goede tip voor je heeft. Ik hoor graag hoe het is afgelopen.