Vraag

Ik kan Spotify niet verwijderen uit mijn abonnement en overzetten voor de entertainmentkorting

  • 15 November 2023
  • 4 reacties
  • 47 keer bekeken

Ik heb al jaren Spotify premium via KPN als onderdeel van mijn abonnement. Dit wordt weergegeven als online aankopen op mijn factuur. Nu wil ik de spotify afsluiten via de entertainment optie zodat ik 5 euro korting kan krijgen. Nu is het blijkbaar niet mogelijk om mijn spotify abonnement op te zeggen. Ik bel al 4 maanden lang met KPN en elke keer wordt er gezegd het is opgelost. We hebben online aankopen al geblokkeerd, we hebben KPN pay in de betaalmethoden van de google play store verwijderd, en we hebben de opzegtermijn afgewacht. Maar nu loopt de incasso nog steeds door. Ik heb al een klacht ingediend, wordt niks mee gedaan. Er is een ticket aangemaakt voor de backoffice, deze kwam terecht bij de storing van internet/vaste telefonie, verkeerde plek dus. Ik ben er nu helemaal klaar mee. KPN stuurt mij steeds naar Spotify dat ik het daar op moet zeggen, maar die mogelijkheid heb ik niet want daar word ik doorverwezen naar KPN, omdat KPN mijn abonnement beheerd. Waar staat dat het een KPN probleem is dat nog steeds niet opgelost is. Maar de schuld wordt door KPN bij mij gelegd. En zegt dat het mijn probleem is dat ik moet oplossen. Maar int wel mijn geld. Absurd. Als dit niet snel opgelost wordt, dan ga ik andere stappen ondernemen.


4 reacties

Ik heb al jaren Spotify premium via KPN als onderdeel van mijn abonnement. Dit wordt weergegeven als online aankopen op mijn factuur. Nu wil ik de spotify afsluiten via de entertainment optie zodat ik 5 euro korting kan krijgen. Nu is het blijkbaar niet mogelijk om mijn spotify abonnement op te zeggen. Ik bel al 4 maanden lang met KPN en elke keer wordt er gezegd het is opgelost. We hebben online aankopen al geblokkeerd, we hebben KPN pay in de betaalmethoden van de google play store verwijderd, en we hebben de opzegtermijn afgewacht. Maar nu loopt de incasso nog steeds door. Ik heb al een klacht ingediend, wordt niks mee gedaan. Er is een ticket aangemaakt voor de backoffice, deze kwam terecht bij de storing van internet/vaste telefonie, verkeerde plek dus. Ik ben er nu helemaal klaar mee. KPN stuurt mij steeds naar Spotify dat ik het daar op moet zeggen, maar die mogelijkheid heb ik niet want daar word ik doorverwezen naar KPN, omdat KPN mijn abonnement beheerd. Wanneer komt er nu een oplossing voor mij? Ik voel me nu echt niet serieus genomen en de enige optie om hiervan af te komen lijkt nog om bij jullie weg te gaan als klant.

Reputatie 7
Badge +19

Welkom op ons forum @Rudy87.

Wat rot dat 't allemaal zo stroef verloopt met jouw Spotify abonnement. Het is druk op het forum op het moment, waardoor we niet eerder bij je topic zijn aangekomen. Hoe staat het er nu voor, ben je intussen teruggebeld door onze backoffice? Zo niet, laat het dan gerust weten, dan kijk ik mee.

Ik ben niet teruggebeld door de backoffice. Wel door de afdeling klachten. Jullie collega Liette heeft aangegeven dat Spotify is opgezegd op 14 oktober en het dus vanuit KPN is geregeld. Ik heb toen contact opgenomen met klantenservice van Spotify en zij zeggen dat dit niet klopt en het abonnement nog steeds actief is. Ze hebben een schriftelijke bevestiging nodig zodat hun technische afdeling er naar kan kijken. Ik heb vervolgens 3 mensen gesproken die mij toezeggen dat Liette bij terugbelt, zodat ik een schriftelijke bevestiging aan haar kan vragen, maar dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd. We zijn alweer 2 weken verder. Afgelopen dinsdag ben ik naar de KPN winkel geweest en daar met de medewerker naar gekeken, die kwam er ook niet uit en heeft een klacht ingediend via de Retail specialist. Die gaat mij terugbellen binnen 5 werkdagen, als het goed is… Daar ben ik nu op aan het wachten. De status is dus nog steeds onveranderd en er is nog niks opgelost.

Reputatie 7
Badge +19

@Rudy87 Ik ontving je berichtje - niet fijn dat 't nog niet duidelijker of opgelost is. Ik heb je gegevens erbij gepakt en zie dat onze Technische Dienst op 1 december contact met je gehad heeft. Zo te zien hebben zij toch iets gevonden, Spotify stopgezet en controleren ze op de factuur van december of het nu goed is. Als 't niet goed is, kijken ze er verder naar en nemen ze contact met je op. 

Reageer