Activatie Multisim met Apple Watch en iPhone blijft hangen

  • 24 April 2024
  • 1 reactie
  • 4 keer bekeken

Ik heb ook het probleem dat de multisim activatie blijft hangen. Denk al 2-3 dagen inmiddels. Ik heb de Watch (Apple Watch Ultra 2) en Telefoon (iPhone 13 Pro Max) al een paar keer herstart, van elkaar ontkoppeld en opnieuw ingesteld. Activatie blijft hangen. Zojuist met de klantenservice gebeld maar vertellen mij de stappen van via de site te doorlopen. Dit heb ik gedaan, maar bij de activatie is het proces vastgelopen en nu kan ik het niet meer opnieuw doorlopen. Klantenservice kan mijn poging tot aanvragen/activeren ook niet in het systeem vinden. Op de blog van een jaar geleden staat dat toen orders waren vastgelopen. Klantenservice kon mij hierover dus niets vertellen. (https://forum.kpn.com/mobiel-15/multisim-activatie-blijft-hangen-en-draaien-584742#:~:text=De%20snelste%20manier%20hierover%20in,even%20wat%20langer%20te%20duren)

Erg vervelend aangezien ik nu niet alle functies van mijn Watch kan gebruiken en dit is een van de redenen dat ik recent ben overgestapt naar KPN. Graag een antwoord op wat ik kan doen. 

Het schijnt namelijk niet mogelijk te zijn een multisim op een andere manier te bestellen dan via bovengenoemde stappen of bij het aanschaffen van een nieuwe smartwatch. Deze watch heb ik recent al via KPN besteld, kon alleen nog niet met een multisim voor mijn eigen nummer omdat ik aan het wachten was op nummerbehoud. 

 

Admin: Reactie afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt


1 reactie

Hoi @Ticochi . Wat hinderlijk dat het niet lukt.  De klantenservice zou normaliter gewoon moeten kunnen zien of er een order is vastgelopen.  En als het jou niet lukt, kunnen ze het namens jou proberen. Ik zou toch nog even een poging wagen door 0800 0402 te bellen.  

Reageer