Beantwoord

Multisim activeren met nieuwe iPhone lukt niet

  • 2 May 2024
  • 4 reacties
  • 65 keer bekeken

Ik ben al een tijdje bezig met de telefonische helpdesk (en service plus helpdesk) om m’n Multisim op m’n Apple Watch aan de praat te krijgen. Dat is stuk sinds ik een nieuwe iPhone heb. De medewerkers zijn super vriendelijk maar het werkt nog niet. 
Huidige status: het eindeloze activeer spinnertje in de Apple Watch app (waar ik andere forum posts over zag) is inmiddels weg en ik kan daar configuratie starten, maar na inloggen op KPN account zegt ie dat het al in gebruik is op een andere Watch.

Oude iPhone heb ik niet meer (na reset aan m’n zoon gegeven) dus iets weghalen kan niet. 
In de KPN app zie ik Multisim bij de opties staan (dus ik betaal wel?) maar de link werkt niet. 
 


 


Kan iemand van KPN de boel aan de achterkant weggooien zodat ik opnieuw kan beginnen?
 

icon

Beste antwoord door Casper7654 3 May 2024, 12:41

Bekijk origineel

4 reacties

Ik krijg net een SMS dat Multisim gestopt is. En ook in de KPN app staat ‘ie niet meer tussen de extra opties. Ik ga het vanavond weer proberen opnieuw in te stellen. To be continued! 😊

Helaas. ☹️ Sinds gisteravond na het instellen toch weer het eindeloze spinnertje bij activeren. @Maja van KPN in een van de vele topics over Multisim zag ik dat jij hier verstand van hebt. Weet jij wat nu? Kun je zien waar het op hangt? Mijn klantnummer staat in m’n profiel. 
 

 

Een beetje extra geduld was nog nodig. Het werkt weer! 

Reputatie 7

Welkom op de community @Casper7654, goed om te lezen dat het inmiddels is gelukt! Normaal gesproken gaat dit wel sneller, het kan zijn dat er achter de schermen iets was vastgelopen en dat het door de specialisten is opgelost. Gelukkig werkt het nu en hoeft er niets meer aan gedaan te worden. Mochten we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.

Reageer