Vraag

Wat is 5G en wat heb je ervoor nodig?

  • 14 October 2021
  • 1 reactie
  • 57 keer bekeken

Wat is 5 G en welke hard- en software heb je nodig?
Dit is alleen voor mobieltjes? Wat is verschil tussen tablet en mobiel?
De term app staat toch voor applicatie?
Gaan ze 4 G uitzetten of zo om te kunnen verkopen in deze kapitalistische hel waarin we leven?
Admin: Titel aangepast i.v.m. vindbaarheid

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7

Maak je niet druk over 4G, dat blijft voorlopig (komende jaren) nog wel bestaan.

Tegen die tijd is jouw mobieltje versleten en aan vervanging toe.

5G is er ook voor tablets maar persoonlijk vind ik 5G niet interessant voor gebruik in telefoon en/of tablet, 4G is mijns inziens voorlopig (komende jaren) snel genoeg.

App staat inderdaad voor applicatie.

Voor het "Internet of Things" kan dat anders liggen. Bij toepassingen waar real-time essentieel is zal 5G wel een grote rol spelen. Denk aan opereren op afstand of het aansturen van landbouwmachines.

Het is niet de techniek maar de marketing die voor de wegwerpmaatschappij zorgt. Dat is waar je mijns inziens jouw pijlen op moet richten als je een groenere wereld voorstaat. Marketing zou niet moeten zijn "De nieuwe iPhone is uit, koop hem nu!" maar "Uw iPhone kan nog wel wat jaartjes mee en dat is goed het milieu (en uw portemonnee).".

 

Edit: KPN heeft de titel van dit topic gewijzigd waardoor de essentie van dit topic een beetje verloren is gegaan en de term "wegwerpmaatschappij" in mijn reactie een beetje uit de lucht lijkt te vallen.