Beantwoord

Andere buitenlandbundel beschikbaar

  • 11 March 2021
  • 5 reacties
  • 71 keer bekeken

Onlangs een buitenlandbundel besteld i.v.m. een reis naar Aruba, voorafgaand aan de reis. Keuze uit 100MB/min/sms voor €9,99 of 500MB/min/sms voor €39,99. Flinke prijzen, dus de laagste maar even gekozen. Bij aankomst in Aruba een sms van KPN ontvangen dat er een SUPERVOORDEEL bundel geldt van 2000 MB/min/sms voor €29,99. Waarom kan die niet vooraf al via de site besteld worden?

icon

Beste antwoord door Bram van KPN 17 March 2021, 15:09

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

5 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hi @L.Hans. De supervoordeelbundels zijn iets nieuws. Vandaar dat dit niet op de website staat. We proberen klanten van deze bundels op de hoogte te brengen zodra deze toepasbaar is. In dit geval inderdaad op het moment dat we zien dat je het land binnenkomt waar de bundel toepasbaar is. 

Het is toch een stuk sneller en makkelijker (en klantvriendelijker) om even de website aan te passen dan om alle mensen sms te gaan sturen....

Reputatie 7
Badge +17

Dat klopt inderdaad @L.Hans. We zijn dan ook bezig om deze informatie netjes op de website te verwerken. De mogelijkheid deze bundel o de MijnKPN te bestellen gaat nog iets langer duren. Omdat de bundels nog niet op de website te vinden waren hebben we er voor gekozen mensen die de grens overgaan een SMS te sturen met deze informatie zodat in ieder geval klanten hier gebruik van kunnen maken.

Ik heb ook meerdere malen die smsjes gehad van Antigua en Barbuda!

Reputatie 7
Badge +17

@L.Hans zou je heel goed je rekening in de gaten kunnen houden om te bevestigen dat je niet kosten krijgt voor Antigua en Barbuda terwijl je in Aruba was? Mocht je hierdoor wel kosten hebben zou je daar dan een apart topic voor aan kunnen maken?