Beantwoord

Geen tegoed in KPN Prepaid App

  • 18 October 2019
  • 16 reacties
  • 276 keer bekeken

Ik maak al langer gebruik van prepaid en vorige week de app geïnstalleerd. Het huidige tegoed is en wordt niet zichtbaar. Zojuist opnieuw geïnstalleerd maar blijft op nul staan.

Wordt alleen nieuw opgewaardeerd tegoed zichtbaar of zou ook het nog aanwezige tegoed al zichtbaar moeten zijn?

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 14 November 2019, 17:12

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

16 reacties

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Prepaid gebruiker, welkom hier op ons forum! Door de drukte is mijn reactie later dan onze bedoeling is, sorry daarvoor. Ik begrijp dat je nog niets kunt inzien in de Prepaid app, dat is niet handig natuurlijk. Ik help je graag op weg.

Om eerst je vraag te beantwoorden, de KPN Prepaid App heeft verschillende functies. Daarbij horen onder andere het kunnen inzien van je tegoed en verbruik. Het inzien van je tegoed moet dus gewoon kunnen :slight_smile:  Je hebt de app ook al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd lees ik, goed dat je dat hebt geprobeerd. Heb je bij het installeren van de app je telefoonnummer ingevuld en de verificatiecode ontvangen? Deze verificatiecode dient als controle en zorgt ervoor dat jouw gegevens ingeladen worden in de app.

Dag Alexa, geen probleem mbt eventueel vertraagde reactie.

Telefoonnummer had ik ingevuld alsook de certificatiecode ontvangen.

Zal nogmaals een herinstallatie proberen maar verwacht eerlijk gezegd nog niet dat het daarmee verholpen zal zijn.

Welke opties zijn er nog meer om te proberen?

Zojuist opnieuw geïnstalleerd maar nog niet het gewenste resultaat. Ook het telefoonnummer en de verificatiecode ingegeven.

Reputatie 7
Badge +19

@Prepaid gebruiker Dankjewel voor het testen! Jammer dat het geen verschil maakt, dan kijken we verder.

Heb je al eens een KPN ID aangemaakt, zodat je ook kan inloggen op MijnKPN? Zo niet, dan raad ik je eerst aan om een account voor MijnKPN aan te maken, en ben ik benieuwd of je daar je gegevens (zoals je tegoed) wel ziet. Als je al wel een MijnKPN account hebt, lukt het om in te loggen en zie je daar je tegoed wel staan?

Dag Alexa,

Een KPNid heb ik en in de mijn KPN app zie ik wel de gegevens zoals het tegoed.

Nog iets meer dat ik van mijn zijde kan testen?

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Prepaid gebruiker, wat gek, wel fijn dat de gegevens gewoon zichtbaar zijn in MijnKPN! Kan je, eventueel tijdelijk, testen of het wel werkt als je de Prepaid App op een andere mobiele telefoon installeert? Krijg je de gegevens dan wel te zien? 

Kan je voor mij ook je mobiele nummer toevoegen aan je forumprofiel? Laat je weten wanneer je 'm ingevuld hebt? Dan kan ik je gegevens erbij pakken en kijken we verder.

Hi Alexa,

Nummer is toegevoegd.

Bij het installeren op een andere telefoon, is het dan noodzakelijk om de app op de eerste telefoon te verwijderen? Of is het mogelijk om de app op twee verschillende toestellen te registreren met eenzelfde telefoonnummer?

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Prepaid gebruiker, verwijder de app voor de zekerheid maar even op je eigen telefoon. Dan weten we zeker dat dat geen problemen gaat geven :slight_smile: Laat je weten of het is gelukt?

Dag Alexa,

App op een andere telefoon geïnstalleerd. Helaas hetzelfde resultaat.

Heb je, met bhv mijn mobiele nummer, al meer kunnen achterhalen over mogelijke oorzaken? 

Reputatie 7
Badge +19

Goedenavond @Prepaid gebruiker, fijn dat je het hebt kunnen testen. Dan hebben we alles geprobeerd wat we nu kunnen doen. Ik heb dit doorgezet naar een specialist met de vraag wat hier de oorzaak van is en belangrijker, hoe we het kunnen oplossen. Zo gauw ik een reactie ontvangen heb, laat ik het je weten!

Reputatie 7
Badge +19

@Prepaid gebruiker Goedemorgen, de specialist heeft er naar gekeken en het account ‘opgeschoond’ in het systeem. Hij verwacht dat het nu goed gaat als je opnieuw de Prepaid app installeert en de verificatiecode invult. Kan je dit voor me proberen en laat je weten of het is gelukt?

Dag Alexa,

Helaas werkt de app al sinds het weekend niet meer. Al een paar keer opnieuw geïnstalleerd echter met hetzelfde resultaat bij het opstarten van de app. Direct de melding "Prepaid is gestopt"

Is er een algehele storing met de prepaid app?

Mijn KPN app werkte ook niet, sinds vandaag wel weer.

Reputatie 7
Badge +19

Hoi @Prepaid gebruiker, dat klopt helaas, er blijken meer problemen met de Prepaid app te spelen op het moment. Er wordt door de specialisten aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuus voor het ongemak! Ik hou je op de hoogte en laat het weten zo gauw ik nieuws heb hierover.

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Prepaid gebruiker, even een tussentijdse update. De storing is nog niet helemaal opgelost, er wordt hard aan gewerkt. Je kan de voortgang hier in de gaten houden. Ik hoor graag van je of het is gelukt, zo gauw de storing verholpen is. Laat het ook gerust weten als je vragen hebt, natuurlijk.

Dag Alexa,

App lijkt te werken. Ik kan het tegoed en verbruik nu inzien. Bedankt hiervoor!

Bij openen van de instellingen kreeg ik een foutmelding. Na deze weg te drukken lijkt het wel te werken. 

Hopelijk lukt het om jullie om alle "foutjes" er verder uit te krijgen. Succes daarmee.

Bedankt voor de hulp!

Reputatie 7
Badge +19

@Prepaid gebruiker Hoi, ik ben blij om te horen dat het nu werkt! Zo hoort het :slight_smile: Graag gedaan. Ik zal de informatie over de foutmelding nog doorspelen aan de specialisten die bezig zijn (geweest) met de storing. En ik hoor het graag als je nog iets opmerkt of vragen hebt.