Beantwoord

Kan niet bellen, wel gebeld worden en ook sms'en

  • 14 February 2022
  • 11 reacties
  • 683 keer bekeken

Mijn vrouw heeft hetzelfde probleem: kan zelf niet bellen maar wel gebeld worden. Ze kan ook SMS versturen. We hebben al toestel opnieuw opgestart en de SIMs verwisseld met mijn toestel en kregen hetzelfde probleem. 

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

icon

Beste antwoord door Jasper_S 1 March 2022, 10:44

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

11 reacties

Reputatie 7

Hoi @Jasper_S, welkom op het forum. Jullie hebben al een aantal dingen geprobeerd begrijp ik, maar nog zonder succes. Met haar simkaart in jouw toestel heb je hetzelfde als in haar eigen toestel dus? Zou je haar 06-nummer en bijbehorende simkaartnummer op je forumprofiel kunnen invullen? Als je daarna een seintje geeft kan ik er ook een blik op werpen.

Thanks Jasper. Ik heb het ingevuld op mijn profiel. 

Vandaag hebben we ook contact gehad met de telefonische helpdesk en die hebben een nieuwe SIM aangevraagd. Vreemde daarbij is dat er dus wel naar het 1200 nummer gebeld kan worden. 

Reputatie 7

Dan je @Jasper_S, ik heb daarmee voor jullie gekeken en ik zie zp geen dingen die het verklaren. Ik ben ook benieuwd hoe een nieuwe simkaart het doet, laten we die eerst afwachten en kijken hoe het daarmee gaat.

Ok @Jasper, vandaag nieuwe sim ontvangen en geactiveerd maar nog steeds zelfde probleem. Ze kan wel servicenummers bellen maar “normale” nummers niet. Dus geen landnummers of mobiele nummers.  

Reputatie 7

Duidelijk @Jasper_S, dan wil ik hiervoor een melding aanmaken voor de specialisten. Zou je daarvoor aan kunnen geven welk merk en model toestel zij gebruikt en sinds wanneer ze dit merkt? Met die informatie zullen zij specifiek op zoek kunnen gaan, ik hoor het graag van je.

Ja, het gaat om een iPhone 13 Pro en het probleem speelt ongeveer vanaf 8 februari. Dank voor het doorzetten @Jasper 

Reputatie 7

Dank je, ik heb de melding daarmee doorgezet naar de specialisten @Jasper_S. Zij zullen dit voor ons bekijken en nemen contact op als zij meer weten of aanvullende vragen hebben.

Ok dank je!

Reputatie 7

Hoi @Jasper_S, ik heb de voortgang net even nagekeken. Ik lees daarbij een melding dat het hersteld moet zijn, klopt dat ook? Kunnen jullie weer uitbellen?

Hoi @Jasper_S, ik heb de voortgang net even nagekeken. Ik lees daarbij een melding dat het hersteld moet zijn, klopt dat ook? Kunnen jullie weer uitbellen?

Yes, ze kan weer normaal bellen. Ze is eind vorige week gebeld door de experts en toen werd ook uitgelegd dat veel mensen hier last van hadden. Dank voor je hulp! 

Reputatie 7

Graag gedaan, fijn dat het daarmee gelukt is! Mochten we nog iets voor jullie kunnen doen, dan weten jullie ons te vinden :slight_smile: