Beantwoord

Pincode prepaidapp vergeten

  • 23 januari 2020
  • 12 reacties
  • 137 keer bekeken

Badge

Prepaid app pincode vergeten, kan geen nieuwe aanmaken omdat dit geweigerd word, kan zelfs niet met 1 cent betalen om een nieuwe aan te vragen, ook de app diverse malen verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.

Wie van jullie weet hier het juiste antwoord op ????

Allemaal een fijne dag en groet, Jaap.

icon

Beste antwoord door Sanne_M 29 januari 2020, 16:05

Dankjewel! Ik heb een specialist gevraagd of hij hier een oplossing voor heeft. Zodra ik antwoord van hem heb (ik verwacht binnen 2 werkdagen) laat ik het je weten! Ik hoop dat je een goede werkdag hebt gehad en spreek je snel weer. :smile:

Bekijk origineel

12 reacties

Reputatie 5
Badge +7

Hoi Jaap en welkom op het forum! Gaat het om een pincode om in te loggen in de prepaid app, of de pincode van je toestel zelf of het ontgrendelen van de SIM-kaart? Zou je hier een foto kunnen plaatsen van het scherm waar je de pincode in moet voeren? Dan kijk ik met je mee! 

Badge

Dag Sanne, het gaat met de telefoon prima en met de simkaart ook, wat niet goed gaat is de pincode in de prepaidapp, ik kan geen nieuwe code aanvragen, ook niet met 1 cent betalen, compleet helemaal niks in de app, dat is het probleem.

Zelf denk ik dat er eerst maar is een update moet komen om deze app weer aan de praat te krijgen, ik kan zo niets mee.

Fijn weekend en groet, Jaap.

Reputatie 5
Badge +7

Check. Het gaat dan dus om de pincode die je in moet voeren als je bijvoorbeeld een bundel wilt bestellen? Als je kiest voor PIN vergeten in de app, kom je dan wel in het scherm waarin je €0,01 over kunt maken? Wat gebeurt er precies? Je mag hier ook foto's van sturen als je dit fijner vindt. 

Badge

Als je kiest voor pin vergeten in de app gebeurt er helemaal niets, kan ookniet met 1 cent betalen om een nieuwe code aan te vragen, dat is juist het probleem.

Fijne dag nog en groet, Jaap.

 

Reputatie 5
Badge +7

Dat is inderdaad gek, logisch dat je dan niet verder komt. :confused:  Zou je je forumprofiel aan willen vullen met het 06-nummer waar het om gaat? Ook hoor ik graag welk type mobiel toestel je gebruikt en welke versie van de besturingssoftware hierop geïnstalleerd staat. Dan kan ik naar de oplossing op zoek! 

Wil je wellicht in de tussentijd ook vertellen waar je de pincode voor nodig hebt? Je kunt namelijk ook een aantal zaken buiten de Prepaid app om regelen. Hieronder kun je alle opties vinden:

  • KPN Prepaid opwaarderen kan ook via onze site. Waardeer veilig en eenvoudig je beltegoed op met iDEAL, Creditcard of PayPal. Op KPN Prepaid opwaarderen
  • Prepaid saldo opvragen sms ‘SALDO’ naar 1266. Je ontvangt een tekstbericht terug met het actuele saldo

Nog geen oplossing, maar wellicht wel een handig hulpmiddel voor in de tussentijd. :slight_smile:

Badge

Dag Sanne,

heb mijn profiel bijgewerkt, staat alles in.

Het gaat om mijn Nokia 6.1, met besturingssysteem Android-versie 10

Mijn telefoon nummer staat in mijn profiel.

 

Nu heb je denk ik genoeg om verder te kunnen, fijne dag nog en ik ga zo nog even lekker werken.

Groet, Jaap.

Reputatie 5
Badge +7

Dankjewel! Ik heb een specialist gevraagd of hij hier een oplossing voor heeft. Zodra ik antwoord van hem heb (ik verwacht binnen 2 werkdagen) laat ik het je weten! Ik hoop dat je een goede werkdag hebt gehad en spreek je snel weer. :smile:

Reputatie 5
Badge +7

Even een update tussendoor, we zijn er bijna! Heb je voor mij alleen nog het e-mail adres waar je bereikbaar op bent? :slight_smile: Als je die in je forumprofiel zou willen zetten maak ik een ticket aan voor de oplospartij. 

Reputatie 5
Badge +7

Ik heb helaas niks meer van je vernomen, dus ik hoop dat het inmiddels opgelost is. Zo niet, dan kun je hier altijd nog een bericht plaatsen! 

Badge

Hallo Sanne, en nee het is nog steeds niet opgelost, dus ik wacht rustig op jou oplossing. Mijn mailadres staat nu ook in mijn profiel, dus kun je gebruiken. Fijn weekend en groet Jaap.

Reputatie 5
Badge +7

Hoi @Jaap1953, fijn! Ik heb een ticket voor je aangemaakt. De specialisten gaan hiermee bezig. :slight_smile:  Indien nodig nemen ze nog contact met je op, ik verwacht dat je binnen 5 werkdagen een terugkoppeling krijgt. Hopelijk werkt het dan snel weer. Dankjewel, jij ook een fijn weekend gewenst! 

Badge

Dag Sanne, dank voor de moeite, ik wacht rustig af.

Fijne avond nog en groet Jaap.

Reageer