Vraag

Telefoon uitgezet, maar toch beltegoed verdwenen

  • 26 June 2021
  • 6 reacties
  • 171 keer bekeken

ik heb ook een prepaid ik heb hem uitgezet voor de nacht vreemd was dat het bel te goed van bij 68 euro kwijt was de volgende ochtend en ik maar 1.67 bel te goed had vreemd vreemd .

Ga toch eens uitkijken naar een andere provider ben al jaren bij KPN maar begin langzamerhand het vertrouwen een beetje kwijt te raken

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Ruudencarla Herken je de toelichting die wordt gegeven in het topic waar jij je bericht onder had geplaatst? Meestal staat er een dataverbinding aan, wat dit kan verklaren. Maar je had je telefoon helemaal uitgezet? 

Ja ik zet mijn prepaid tefefoon  steeds uit de vorige keer was er ook beltegoed afgeschreven en nu de laatste keer zelfs 68 euro weg met 1,67 nog over. Ben nu op zoek naar een andere provider ben het een beetje zat aan het worden .Bij navraag bij een specialist kan er geen tegoed afgeschreven worden ik heb een iPhone 6s en ben al jaren bij kpn maar ik ben geen filantropische instelling

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Ruudencarla 68,- is wel heel veel geld.

Als je geen databundel hebt, maar wel een actieve verbinding hebt, zal er data worden verbruikt (tenzij je op wifi zit, uiteraard). Als je telefoon volledig uitstaat, is er uiteraard geen verkeer mogelijk. Ik kan me wel voorstellen dat een telefoon nu en dan updates moet binnenhalen. En dan is het dus wel belangrijk dat je op wifi zit of in elk geval een databundel aan hebt staan. Anders gaat het dataverbruik van je reguliere tegoed af en dat kan dan snel gaan. Je hebt het over een specialist, maar ik begrijp je opmerking niet helemaal goed. Kun je iets meer vertellen over wat je hebt gedaan en met wie je hierover hebt gesproken?  

 Geachte Bert, 9 juni 9.99 bundel 21 juni 8.99 bundel 21 juni 30 euro opwaarderen 27 juni 1 GN bundel 9.99 27 mei 40 euro opwaarderen  maw Bert er stond zeer veel te goed op mijn IPhone 2x de Telegraaf gedownload op mijn vacante adres waar geen WiFi beschikbaar is.

En de Specialist  is mijn neef die bij als ICter  werkt bij de grootste bank van Nederland en die vind het ook raar dat er zomaar geld verdwijnt.

ondanks dat mobiel net werk uitstaat en om 23.00 de telefoon uitgaat verdwijnt het.
nu heb ik tegoed 30.38 en een extra tegoed van 20.00 wat ik steeds controleer via 1266 en waar ik nu ben gebruik ik uitsluitend WiFi 

 

Reputatie 6
Badge +6

Je moet 'mobiele gegevens’ uitschakelen, niet mobiel netwerk.

Maar 1 vraagje, wil je helemaal niet internetten via het mobiele netwerk en alleen via wifi? zo ja dan kan je kpn ook vragen je data laten uitschakelen, dan moet het sowieso opgelost zijn.

Reputatie 7
Badge +20

Dat klinkt toch wel als regulier dataverbruik, @Ruudencarla. En Misja heeft gelijk: als je geen data wilt verbruiken, is het zaak om ‘mobiele gegevens’ uit te zetten. Via wifi kun je uiteraard wel verbinding maken.