Vraag

KPN iTV app verbonden met Chromecast, maar kan niet direct programma kijken

  • 21 December 2021
  • 11 reacties
  • 106 keer bekeken

Goedemorgen 

Ik ervaar problemen met de app. 


Als ik via de app een programma op de telefoon naar de tv streamen door middel van een Chromecast. 
Ik zie op de tv dat hij verbonden is maar ik kan niet hetzelfde gekozen programma aanklikken, ik moet dan eerst naar een ander programma gaan en dan vervolgens het programma wat ik graag wil kijken. Ik heb diverse tv-programma app waarbij ik dat niet ervaar. 
 

Ook ervaar ik wanneer ik een programma via de app op de tv aan het kijken ben, en ik via de telefoon verder wil kijken het programma weer opnieuw vanaf het begin start.

ik heb de app al een keer verwijderd en weer nieuw gedownload maar dit lost het niet op. 

Zijn er meer mensen die deze onhandigheden  ervaren? 
 

Mvg E.Ars 
 


 

 


Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

11 reacties

Reputatie 7

Welkom op het forum @Essie82_, het gebruik van de app gaat niet heel soepel bij jou dus! Merk je dit bij een specifieke zender of programma, of kan dit bij allemaal voorkomen? En wat voor merk en model telefoon heb je, wat is de versienummer van het besturingssysteem (iOS of Android)daarom en welke versie heeft de iTV Online app die je hebt geïnstalleerd? 

Hallo Jasper 

oei kan je hier iets mee?

Ik ervaar dit bij elke zender! Ik heb een iPhone SE2020.MXVT2ZD/A.

kpn interactieve televisie 7.4.9

 

Reputatie 7

Dank je, dat is het model iPhone en het versienummer van de app. Zou je ook voor me kunnen kijken welke versie van iOS er op het toestel staat? Dat kan je doen onder Instellingen → Algemeen → Info. Daar staat het op de tweede regel.

Goedemorgen Jasper dat is 15.1

Reputatie 7

Dank je, zou je ook nog kunnen vertellen of het bij een specifieke zender of uitzending gebeurt, of merk je het ongeacht wat je kijkt? En weet je ook welke versie van de Chromecast je hebt? Er zijn verschillende versies van:

 

Ik heb het bij elke zender van de kpn app. Ik heb Chromecast 3. 
 

Reputatie 7

Het is een gek en specifiek probleem, ik weet zo ook niet wat het is. Ik wil daarom een specialist even mee laten kijken en denken. Zou je daarvoor jouw forumprofiel volledig kunnen invullen en hieronder een seintje geven als je dat hebt gedaan? 

Op 2 dingen na alles ingevuld. Mocht type modem en tv ontvanger echt van belang zijn, laat dan even horen, op dit moment niet in de mogelijkheid. IVM einde zwangerschap 

Reputatie 7

...op dit moment niet in de mogelijkheid. IVM einde zwangerschap 

Dit stukje maakt mij aan de éne kant heel nieuwsgierig en aan de andere kant heel terughoudend in het stellen dan een vraag.

Reputatie 7

Ik kan me voorstellen dat je in die situatie andere dingen aan je hoofd hebt @Essie82_! Lekker zitten en tv kijken is dan fijner dan dingen uitzoeken. Met de adresgegevens kan ik de apparatuur ook vinden, in dit geval lijken ze ook minder van toepassing te zijn. 

Ik heb de specialisten een bericht gestuurd, zodra ik een reactie van ze heb kom ik er hier bij je op terug!

Bedankt