Vraag

KPN Box 12 en Toshiba airco met wifi module instellingen

  • 23 November 2021
  • 2 reacties
  • 24 keer bekeken

Goedemorgen,

Er is onlangs bij mij een Toshiba airco geplaatst met een wifi module. Ik heb de KPN Box 12 en 3 super Wifi punten. Ik heb 2 SSID's, de oude van mijn oude KPN modem en de nieuwe van de KPN Box 12. Deze doen het allebei en ik kan alle 2 selecteren.

 

Ik krijg het niet voor elkaar om verbinding te maken met de wifi module van de airco. Ik lees her en der dat er poorten open gezet moeten worden maar ik worstel met de instellingen en hoe ik dat goed moet doen. Kan iemand mij hiermee helpen wellicht met schermprints m.b.t. de instellingen of andere tips?


2 reacties

Reputatie 7
Badge +17

Hoi @Klappie, ik kan me voorstellen dat het even zoeken is, als je de wifi verbinding van een nieuw apparaat niet aan de praat krijgt. Ons forum is een prima plek om zo'n vraag neer te leggen. We hebben hier verschillende behulpzame gebruikers met veel kennis die anderen graag op weg helpen. Zelf kan ik je wel helpen met je KPN apparatuur, ik heb alleen geen ervaring met airco's met wifi modules. Hopelijk komt er snel iemand langs in je topic die je verder kan helpen of meer kan vertellen. Je zou daarnaast ook een poging kunnen doen bij de fabrikant van de apparatuur, mogelijk hebben zij ook goede tips om de wifi verbinding op te zetten. 

Dank je wel Alexandra. Ik ben al bij de installateur geweest en bij de importeur. Beide wijzen naar elkaar :-) De installateur is nogmaals geweest en zegt dat de wifi module werkt. In de modeminstellingen moet echter iets aangepast worden waardoor de communicatie tot stand komt. Als ik hulp kan krijgen met het goedzetten van de poorten 80, 443 en 8883 dan ben ik misschien weer wat verder.

Reageer