Noodpakket Digitenne doet het niet

  • 14 January 2019
  • 1 reactie
  • 87 keer bekeken

Alles wat ik hier lees is heel herkenbaar. Wij zitten met precies hetzelfde probleem.

hebben een noodpakket al 9(!) maanden, omdat Reggefiber geen voorziening aangelegd krijgt op ons nieuwe adres. Afgelopen 9 maanden het oudere kastje gehad voor digitenne (met insteek kaart) en nu de “ZXV7200” versie binnen gekregen, omdat bij de oude het abbenement op zou zijn. Bij installatie alles door gelopen. Meerdere keren één uur op 1 laten staan, zenders opnieuw opgezocht uitgebreid zoeken functie gebruikt, maar niks wil helpen. Bij de telefonische klantenservice worden wij van het kastje naar de muur gestuurd en meerdere keren gezegd dat het als het goed is binnen 24 uur opgepakt zou worden en behandeld door de specifieke afdeling. Extra probleem is dat wij klant zijn bij Telfort, maar via Telfort het KPN noodpakket gekregen hebben. Dus als wij telefonisch contact opnemen met Telfort geven ze aan “sorry, maar wij kunnen u daar niet bij helpen, omdat wij daar niet gespecialiseerd in zijn.” (Begrijpelijk) en KPN gaf de eerste 2 telefoontjes aan “sorry, u bent geen KPN klant, dus ik kan u niet verder helpen.” Om moedeloos van te worden... WIE KAN EN WIL ONS WEL HELPEN!? Zoals ik het begrijp is het enige wat gedaan moet worden ons abonnement geactiveerd worden!

CAS-nummer: ***
adres zal niet vindbaar zijn in het systeem, omdat we dus geen KPN klant zijn...

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

1 reactie

Reputatie 7
Hoi Marloes, welkom op het forum! Wat een vervelende situatie dit. Dank voor het vermelden van het CAS-ID. Aan de hand daarvan heb ik de status kunnen nakijken en ik zie dat deze correct geactiveerd is. Dat wil zeggen dat je alle zenders zou moeten kunnen ontvangen. Als dat niet zo is, dan ligt het probleem over het algemeen aan een slechte ontvangst.

Begin dan ook met kijken naar je antenneplaatsing. Experimenteer met waar je die hebt staan. Zorg dat hij goed is uitgericht op de richting waar de mast staat. Plaats hem eventueel buiten als je kan.

Daarnaast kun je nog een keer opnieuw de zenders instellen, maar dan met een kleine aanpassing. Volg daarvoor de stappen in het gemarkeerde antwoord van dit topic.