Beantwoord

E-mailadres verplaatsen naar een ander KPN abonnement

  • 1 May 2023
  • 6 reacties
  • 53 keer bekeken

Goedendag, ik heb dezelfde vraag, ik graag mijn email adres en berichten in inbox bewaren en overzetten naar mijn nieuwe kpn account. Oude adres staat nog bij de account van mijn ouders.

Ik verneem graag,

 

Vriendelijke groet,

Jasper 

 

Admin: afgesplitst, eigen topic voor je aangemaakt. 
 

 

icon

Beste antwoord door Alex van KPN 26 May 2023, 16:01

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

6 reacties

Reputatie 7
Badge +10

@J.Verheggen 

Vul jouw profiel hier op het forum volledig in met de gegevens van jouzelf. 

Vermeld bij “Opmerkingen” (in jouw profiel) naam, adres, woonplaats, klantnummer, laatste 4 cijfers van het IBAN (alles van jouw ouders) en het emailadressen(/-accounts) dat verplaatst moet worden. Als dat gebeurt is plaats dan hier een nieuwe reactie en wacht op de reactie van een moderator. Die kan dat verzoek uitvoeren of doorsturen naar een KPN specialist.

Goedendag Willy, ik heb deze keurig ingevuld, bedankt voor de hulp,

Jasper

Reputatie 7
Badge +24

Hi @J.Verheggen, welkom op het forum. 

Bedankt voor het invullen van je profiel. Wat mij niet helemaal duidelijk is, is welke van de ingevulde postcodes je nieuwe adres waar het e-mailadres hoort. Zou je dit hier nog willen aangeven? Dan zet ik de verplaatsing in gang. 

Goedendag, dat is ****** , heb het ook in het profiel er bij gezet

Goedendag, was het allemaal gelukt met de verplaatsing?

Reputatie 7
Badge +24

Hi J, ik heb dit nogmaals doorgezet. Zou je je mobiele telefoon in de gaten willen houden komende dagen? Het kan zijn dat mijn collega's ter bevestiging nog contact met je zullen opnemen.