Beantwoord

Annuleren lukt niet omdat het abonnement niet te vinden is

  • 18 October 2022
  • 4 reacties
  • 69 keer bekeken

Er is een abonnement afgesloten voor thuis en mobiel. Mijn oma was naar een kpn winkel gegaan voor geheel andere zaken en komt thuis met alles wat mogelijk was in het abonnement. Erg leuk allemaal maar ze heeft hier niks aan. Abonnement is 11oktober afgesloten. Wij hebben de dag erna gebeld om dit te annuleren. Konden niet verder geholpen worden. 14e gebeld, 15e gebeld 17e gebeld en vandaag 18e. Ze kunnen het abonnement van thuis nergens terug vinden. Hierdoor kunnen ze het niet annuleren. Waardoor wij nu met vraagtekens zitten. Contract hebben wij ontvangen maar volgens kpn is er geen abonnement. Proberen we te mailen is dat niet mogelijk. Klantenservice maakt ook telkens geen aantekening voor het opzeggen hiervan. 

icon

Beste antwoord door PeterG 18 October 2022, 16:41

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

4 reacties

Wat een vervelende situatie. Een bestelling annuleren kan op de locatie (winkel) waar deze is aangevraagt, telefonisch via 0800-0402 (wel apart dat ze niks kunnen vinden terwijl jullie het contract in handen hebben). Of via een online formulier (je zult dan alsnog gebeld worden i.v.m. controles).

Online formulier: https://www.kpn.com/service/administratie/bestelling/bestelling-annuleren.htm .

Een KPN Moderator van het forum kan hier ook naar kijken, maar mag helaas niet annuleren. Vul de gegevens van het aangegane contract zoveel mogelijk in in het forumprofiel van dit forumaccount. Daar staan ze afgeschermd voor de wereld.

Een annulering kan nog tot 14 dagen na ontvangst van de apparatuur (gelukkig).

Wij zijn al naar de winkel geweest daar werd aangegeven dat ze niks konden doen en wij moesten bellen… telefonisch hebben we al gedaan en blijven we doen. En wanneer de apparatuur gebracht zal worden zullen wij het aan de deur afwijzen waardoor het direct teruggestuurd word. Erg fijn van kastje naar de muur gestuurd te worden….

Reputatie 7
Badge +20

Ai @Mlaura, wat een nare situatie zo 🙁

Als er niets te vinden is, acht ik de kans ook nog aanwezig dat die bestelling niet goed doorgekomen is in de systemen en er niet daadwerkelijk een bestelling loopt. Als dat zo is, zou dat alleen maar mooi zijn aangezien het probleem daarmee ook op is gelost.

Zou je de naam- en adresgegevens van je oma én de laatste 3 cijfers van haar IBAN in het opmerkingsveld van je profiel willen noteren en hier een seintje geven als je dat hebt gedaan? Dan kijk ik even met jullie mee!

Volgens de wet die consumenten beschermt, moet je op dezelfde manier kunnen opzeggen als dat je je aanmeldt. Dus moet KPN, in de winkel, waar het is afgesloten, het ook weer ongedaan maken.

Mocht dit afgewezen worden kun je een klacht indienen bij acm.