Beantwoord

KPN Veilig/ F-secure is na verlenging niet meer gratis

  • 4 April 2024
  • 6 reacties
  • 146 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 1 reactie

ik heb afgelopen week een verlenging en wijziging van mijn contract afgesproken. in de mail rond de verlenging werd t volgende gemeld: F secure twee apparaten verwijderd. dat was mij bij het afsluiten van het nieuwe contract niet gemeld en bij contact met klantenservice was het ook onbekend- bij navraag bleek bij nieuwe contracten de gratis optie twee apparaten F secure niet meer meer aangeboden wordt. nu werd mij een f secure voor 15 apparaten voor 4,99 per maand aangeboden.  15 apparaten: voor een één of twee persoonshuishouden???

echter: ik had een verlenging aangevraagd en ook niet automatisch allerlei kortingen gekregen- wel wat maar heb daar flink over moeten bellen. dat wordt je afgerekend op een verlenging. graag mijn gratis  twee apparaten F secure terug!

icon

Beste antwoord door N.N. 4 April 2024, 13:11

Bekijk origineel

6 reacties

Die gratis KPN veilig komt niet meer terug @HJF 

KPN biedt ook een andere vorm van beveiliging aan via KPN-Eset voor €4,49 per maand, eerste maand gratis.

De software wordt centraal geregeld,hoef je dus niet per apparaat te regelen en alle aangesloten apparaten binnen het huishouden, zowel draadloos en bekabeld zijn beveiligd.

Er is wel een beheerportaal en 1x per maand een verslag.

ik blijf het een vreemde zaak vinden dat mij dat niet van tevoren is verteld- en nogmaals: er wordt gemeten met twee maten. niet de voordelen van een nieuw contract- wel de nadelen.

en een aantekening: ziggo heeft nog voor één apparaat gratis F secure. twee apparaten  was echt ideaal en een wat kleiner f secure pakket zou er moeten zijn.
de reactie van NN lijkt erg veel op een promotie van KPN…..

Reputatie 7
Badge +24

Heeft u echt het abonnement verlengt? Of is het aangepast naar TV+? Heeft u nieuwe tv ontvangers gekregen? 

15 apparaten: voor een één of twee persoonshuishouden???

Je moest eens weten. Ieder een tablet. Ieder een telefoon. 1 of meer laptops.

Nota bene. Microsoft en kpn op netwerk niveau hebben de beveiliging prima op orde.

En er is al een 'douane' in je apparaten. Nog een controle is nogal dubbel op. 

ik blijf het een vreemde zaak vinden dat mij dat niet van tevoren is verteld- en nogmaals: er wordt gemeten met twee maten. niet de voordelen van een nieuw contract- wel de nadelen.


de reactie van NN lijkt erg veel op een promotie van KPN…..

Ik ben niets aan het promoten @HJF ik geef slechts de feiten weer.

Ik ben het 200% met je eens dat bestaande klanten vooraf geïnformeerd hadden moeten worden over de wijziging aangaande KPN Veilig.

Ondanks dat KPN een communicatie-bedrijf is, is de communicatie soms nog bedroevend slecht.

 

Reputatie 7
Badge +30

Beste @HJF, welkom! Het klopt helemaal wat hierboven gezegd wordt. Bij onze huidige abonnementen zit KPN Veilig Virusscanner er niet meer automatisch bij in. Je kunt dit wel afnemen voor 4.99 euro per maand. Ik vind het jammer om te lezen dat je hier van tevoren niet over bent geïnformeerd, mijn excuses hiervoor!

Reageer