Beantwoord

Overstappen, actiemogelijkheden

  • 16 February 2024
  • 4 reacties
  • 84 keer bekeken

wij zijn aan twijfelen over overstappen en zagen een leuke aanbieding met eerste 6 maanden zoveel korting. Nu dachten wij dat is een leuke aanbieding. Maar wij weten dat ons internet slecht is in ons huis door de muren. Nu hebben wij van onze huidige provider gratis pods gekregen en daardoor doet het internet beter. Kunnen jullie hier ook iets voor ons in betekenen?

icon

Beste antwoord door Noordzee 16 February 2024, 13:35

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Walter Rensen ,

Ik begrijp dat je nu nog geen klant bent van KPN. KPN heeft vrijwel ieder weekend speciale weekenddeals die dan tijdelijk geldig zijn tot zondagavond 24.00. 
 
Check nu de website en dan kun je zien dat je kunt kiezen uit diverse kado’s waaronder gratis tweemaal SuperWifi: 

https://www.kpn.com/shop/pakket-zelf-samenstellen?icid=quicktile3

Ja je kunt kiezen tussen of korting of 2 wifi versterkers. vroeg me af of daar geen combi voor nieuwe klanten mogelijk is.

Reputatie 7
Badge +28

Nee, het is niet -en, -en. Een combi is niet mogelijk. Je kunt momenteel een keuze maken uit vier verschillende welkomaanbiedingen. 

Reputatie 7
Badge +6

Gelukkig is het niet en-en! Het is het een of het ander. Je hebt in ieder geval een keus. Controleer ook eerst even af je daadwerkelijk contractvrij bent bij je huidige provider. Het voortijdig beëindigen van een contract brengt kosten met zich mee. Die niet vergoed worden door KPN. 

Aanbiedingen zijn leuk, en het tarief klinkt aantrekkelijk. Maar wat voor een abonnement, bijvoorbeeld welk internetsnelheid, is hieraan gekoppeld?

Reageer