Beantwoord

NPO Extra probleem

  • 6 January 2019
  • 2 reacties
  • 363 keer bekeken

Zojuist de antwoorden van KPN gelezen over NPO 1 Extra. Daar wordt nu 24 uur per dag kinderprogramma's op uitgezonden. Zomaar ineens en mocht je daar bezwaar tegen hebben dan word je verwezen naar de NPO. Typisch geval van afschuiven. Maak je nu eens ergens sterk voor KPN! Steeds meer interessante kanalen, ik denk ook aan Cultura en BRAVA bijv., verdwijnen uit het basispakket, wat heel erg zonde is. NPO 2 Extra wordt ook node gemist. Is het nu echt de bedoeling dat iedereen voor uitgebreidere zenderpakketten gaat kiezen? Duurdere dus!
icon

Beste antwoord door PeterG 6 January 2019, 13:55

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

De NPO was en is zich terdege bewust dat het kanaal wat ze sinds 25 december voor NPO 1 extra gebruiken bij ALLE providers in het extra pakket zit. Volkomen logisch dus dat er naar NPO wordt verwezen aangezien het geen keuze van de providers is. Dat is geen afschuiven.

Het kanaal dat nu weer uitsluitend NPO Zappelin extra heet was vóór de wijziging, maart 2018, naar deelkanaal met NPO 1 Extra (van 18:00 tot 02:00 uur) ook al NPO Zapp (en van 18:00 tot 02:00 NPO Best).

Heb je ook een mobiel abonnement bij KPN dan kun je het pluspakket met NPO 1 extra (76) en NPO 2 extra (88) gratis krijgen; KPN Compleet.

NPO 1 en 2 extra, NPO Nieuws en NPO Politiek zijn GRATIS te zien via http://npostart.nl ! Met een Chromecast kun je dat naar je tv streamen.

De NPO heeft NPO 3 extra afgevoerd. De uitzendingen die daarop te zien waren zijn nu on demand te kijken via npo3.nl.

Zie vooral ook: NPO wijzigt de extra kanalen.
Hoi René. Welkom op het forum.
Helaas was dit inderdaad geen keuze van ons maar is het een algemene beslissing vanuit de omroep. Gelukkig heeft Peter hierboven een aantal hele goede suggesties en alternatieven. Ik hoop dat we je daar toch nog ietwat tevreden mee kunnen stemmen.