Beantwoord

DVS1200 blijven rood

  • 24 May 2020
  • 28 reacties
  • 525 keer bekeken

Dag,

Ik heb twee dvs1200 adapters en de lampjes blijven rood. Niet wit, niet knipperen, gewoon rood. Resetten helpt niet, op elkaar koppelen en dan resetten, met of zonder ethernet kabel, maakt niet uit, het is en blijft rood.

Ik denk dat ze gewoon kapot zijn, maar daar vind ik niets over terug op de KPN site.

Kan ik zo’n setje omruilen?

 

Groet, Netanders

icon

Beste antwoord door Chrizziey 27 May 2020, 19:45

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

28 reacties

Heb de hoop opgegeven na het lezen van jet voorgaande. Wat kost het aanleggen van een kabel,? Ik bedoel de kabel zelf per meter

Reputatie 7
Badge +6

@PjotrIvanovitch Waarom neem je geen superwifi 2 punten? Heb ik ook gedaan ipv dvs.

 Die kun je draadloos verbinden met de modem en vervolgens kun je je tv kastje met een kabeltje aansluiten op het draadloze superwifi 2 punt. Werkt prima met tv kijken. Geen enkele hapering. 
de superwifi punten kun je via de kpn WiFi manager aanschaffen voor 99 euro(2 stuks)

Reputatie 7
Badge +21

Heb de hoop opgegeven na het lezen van jet voorgaande. Wat kost het aanleggen van een kabel,? Ik bedoel de kabel zelf per meter

Hoi @PjotrIvanovitch. Ik kan mij voorstellen dat je het graag bekabeld aangesloten wil hebben. In het onderstaande topic lees je meer over een installatiemonteur. Als je toch nog vragen hebt, dan horen we dat graag.