Beantwoord

Glasvezelaanleg bij dochter en schoonzoon loopt niet door

  • 19 January 2024
  • 2 reacties
  • 166 keer bekeken

@kpnwebcare @raadvanbestuur Betreft ****** . Ca een half jaar zijn mijn dochter en schoonzoon bezig mbt tot glasvezelaanleg. Eerst voortuin opengehaald…. Oh verkeerde tekening. 17 jan afspraak niemand verschenen. Bellen met KPN levert op dat er binnen 2 weken een brief komt en dat men dan een nieuwe afspraak kan maken. Onacceptabel aangezien dochter thuis werkt en schoonzoon een youtube kanaal heeft met ca 3,5 miljoen abo,s . Kan niet thuis werken dus. Kom aub met een oplossing

 

Admin: Afgesplitst en eigen topic aangemaakt + privégegevens verwijderd

icon

Beste antwoord door Michel.uit.Arnhem 20 January 2024, 00:07

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +10

Hoi @glasvezel aanleggen 

Alles omtrent het aanleggen van een glasvezelverbinding verloopt via netwerkbeheerder KPN, en niet via KPN de provider waar je nu je bericht op plaatst. 
Dus alles omtrent de aanleg van glasvezel bij je dochter en schoonzoon, dien je dus contact op te nemen met netwerkbeheerder KPN, zei kunnen je alles vertellen over de stand van zaken en het maken of verzetten van een afspraak, maar dus ook met het komen van een passende oplossing!

Ook kun je daar direct je klacht neerleggen, mocht je dat eventueel willen doen.

Netwerkbeheerder KPN kun je op de volgende manieren bereiken:

KPN de provider kan hierin niet veel betekenen, zij gaan over het leveren van de internet abonnementen, facturatie daarvan en het oplossen van storingen bij bestaande klanten.

Laten we iedereen even in z'n waarde laten.  Heb berichtje verwijderd. 

Reageer