Beantwoord

Inloggen V10 experiabox

  • 19 October 2020
  • 8 reacties
  • 2213 keer bekeken

Reputatie 1

Beste,

 

ik loop tegen het volgende aan.

ik wil in kunnen loggen in mijn expediabox V10. Als ik deze aan de achterzijde bekijk dan staat er een “naam “ op Dit zou dezelfde moeten zijn welke ik gebruik om mijn wifi toestellen te koppelen.  Dit is dus niet het geval. Ik kan dus ook niet inloggen met deze gegevens. Het ww wordt niet herkent. Heb alle bestaande combinaties al geprobeerd. Standaar staat er bij gebruiker “admin” deze kan ik niet wijzigen en het wachtwoord werkt niet.

 

Herkent iemand dit en wat zou een oplossing kunnen zijn?
 

gr, Marcel

icon

Beste antwoord door Jeroen van KPN 28 October 2020, 10:33

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

8 reacties

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @Woody2020 

Als je voor het eerst wil inloggen in de web-interface van de Experia Box v10, dan laat je het wachtwoord veld leeg. Je zal dan gevraagd worden om een eigen wachtwoord in te voeren.

admin is de standaard gebruiker, die kan je niet veranderen.

Reputatie 1

Net ingelogt op http://192.168.2.254. Krijg geen toegang

Reputatie 7
Badge +21

Als het leeglaten van het wachtwoordveld niet werkt, dan is er waarschijnlijk al eerder ingelogd en een nieuw wachtwoord ingesteld. Dan helpt alleen een reset van het modem. Maar pas op, daarmee worden alle wijzigingen in het modem gereset en niet alleen het admin password.

Meer info: https://forum.kpn.com/internet-9/hoe-reset-ik-de-kpn-experia-box-modem-97446

Reputatie 7
Badge +19

Welkom op het forum @Woody2020. Ik zag dat je inmiddels ook al contact hebt gehad met de klantenservice. Lukt het inmiddels wel om in te loggen via http://192.168.2.254 
Zo niet, hoor ik dat graag van je.

Reputatie 1

@Jeroen,

 

Nee is nog niet gelukt. Heb niet de indruk dat de klantenservice begrijpt wat er gaande is.

Wat zou jij kunnen betekenen voor me.

 

gr, marcel

Reputatie 2
Badge

@Woody2020 Als je echt niet in je router komt zul je helaas de harde reset moeten toepassen. Dat wil zeggen zoals hierboven staat vermeld door RBxx

Reputatie 7
Badge +19

Ik heb je modem van op afstand teruggezet naar de fabrieksinstellingen.  Hierdoor kun je de standaard inlogprocedure volgen die geldt bij een eerste keer inloggen. Je moet geen gegevens van de achterkant gebruiken. Op de sticker op de achterkant van de V10 staan enkel de wifigegevens. 

Reputatie 7
Badge +19

Ik heb geen reactie meer van je gezien en ga er van uit dat het inmiddels is gelukt.