Beantwoord

Slechte internetverbinding

  • 6 October 2019
  • 9 reacties
  • 302 keer bekeken

Ik heb dit probleem ook hen nu twee maanden de nieuwe experiabox deed het perfect nu al ruim twee weken gaat het heel slecht met internet en heeft ook zijn uitwerking op bv Netflix nu al 5 keer contact gehad met kpn zij komen er online ook niet uit nu komt er morgen.een monteur langs ben benieuwd wat hier uit gaat komen

*afgesplitst en eigen topic voor je vraag aangemaakt
icon

Beste antwoord door M.lammerts 14 October 2019, 10:50

Bekijk origineel

9 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Goedemorgen @M.lammerts. Wat vervelend dat je problemen ervaart met jouw internet verbinding. Laat je een reactie/oplossing achter in dit topic wanneer de monteur bij je langs is geweest? Ik hoor graag van je!
Reputatie 7
Badge +21
@M.lammerts Is het probleem inmiddels verholpen door een KPN Monteur? Als je mijn hulp nog nodig hebt, dan hoor ik het graag van je!
Hoi

Het probleem is nog niet opgelost de monteur die geweest is Heeft het ISRA punt vernieuwd toen hij weg ging leek alles stabiel echter een paar uur later was het weer terug heb hierop nogmaals contact gehad met de helpdesk deze hebben opnieuw een monteur gestuurd die gespecialiseerd is in het modem hij heeft alle instellingen gekeken en zo nodig aan gepast ook toen hij weg ging leek alles stabiel maar je raad het misschien al nu is het probleem er nog steeds ik heb inmiddels een direct telefoonnummer van de helpdesk Ze hebben nu twee dagen lang mijn aansluiting gemonitord en kunnen niets vinden een status is nu dat er aanstaande maandag een wifi expert komt die de zaak verder op pakt.
Ik.moet wel zeggen dat ik tevreden ben hoe dat KPN de zaak op neemt ze willen kosten wat kost dit oplossen dus daarvoor een dik compliment ben nu wel benieuwd wat het aanstaande maandag op gaat leveren
Reputatie 7
Badge +21
Wat vervelend dat het probleem nog niet is verholpen. Ik ben zelf ook erg benieuwd of onze wifi expert a.s. maandag het probleem wel kan verhelpen. Ik hoor graag hoe het afloopt.
Kpn monteur is langs geweest alles werkt nu weer perfect hij heeft voor de zekerheid twee wifi versterkers achter gelaten voor het geval er toch nog problemen ontstaan.

nogmaals een compliment voor de afwikkeling en de goede contacten en service van de helpdesk en monteurs van KPN👍👍👍👍
Reputatie 7
Badge +21

Wat goed om te lezen dat alles nu weer werkt. Als je in de toekomst nog andere vragen hebt, dan horen we dat graag van je! Graag gedaan!

Ben weer even terug jullie raden het al het zelfde probleem is weer terug ben nu al twee weken met kpn in gesprek internet valt weg wifi en bedraad ze meten dan de lijn en het modem op afstand en zeggen dan dat alles prima is echter na het gesprek valt vrij snel internet weer uit heb nu 5 x gebeld en kreeg even het gevoel dat ze het niet op wilde of kunnenop lossen maar heb vandaag weer gebeld en aan gegeven dat voor mijn gevoel het probleem het modem v10a is die is niet stabiel is om de een andere reden met hoge uitzondering ontvang ik morgen een nieuw modem ben nu wel heel benieuwd of dit de oplossing is.

Ik hoop ook dat mijn glasvezel snel actief wordt de aansluiting is klaar

Reputatie 7
Badge +21

Wat vervelend dat het probleem weer terug is. Je gaf eerder aan dat de monteur voor de zekerheid twee versterkers heeft achter gelaten voor het geval dat er toch nog problemen zouden ontstaan. Heb je deze versterkers inmiddels aangesloten? Anders hoop ik dat de nieuwe ExperiaBox een oplossing biedt. :fingers_crossed_tone3:

 

Net het nieuwe modem aangesloten maar helaas het probleem is niet verholpen vreemd vindt ik ook dat het nieuwe modem het zelfde netwerk naam geeft als de oude 

Ik weet het nu niet meer mijn vermoeden dat het aan het modem kon liggen klopt dus niet

Kreeg wel bij het opnieuw instaleren van de tv het bericht er is een communicatie fout haal de stekker eruit en start het kastje opnieuw op heb dit gedaan maar deze melding komt terug kan wel tv kijken 🤔

Reageer