Beantwoord

Activeringscode Spotify vergeten

  • 20 May 2023
  • 3 reacties
  • 29 keer bekeken

Activeringscode spotify vergeten, kunt u die mij toesturen

icon

Beste antwoord door Alexandra van KPN 24 May 2023, 11:36

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Vul je forumprofiel aan met je adres en klantnummer en/of mobiel nummer dan ziet een moderator wie je bent zodra je topic aan de beurt is 

Je kunt ook bellen naar de klantenservice 0800-0402 

Laat je hier even weten of het gelukt is

Na een uur met KPN aan de telefoon te hebben gezeten, het volgende

Het blijkt als je een zilverpakket van KPN hebt, ( zeer oud omdat je al tig jaar klant bent) Spotify Premium er vanaf gegooid is. Had fijn geweest als we daar een bericht van hadden ontvangen.

Nu moet je maar een ander pakket kiezen of Spotify appart aanschaffen.

Dus om je vraag te beantwoorden "is het gelukt “ NEE

Reputatie 7
Badge +19

Hi en welkom op ons forum @Elrotech. Hier op ons forum zijn verschillende behulpzame gebruikers actief, zoals @jimny die al in jouw topic reageerde. Zij doen dit met de bedoeling om anderen op weg te helpen, nog voordat er een moderator bij is. Dit zijn dus geen medewerkers van KPN. 

Rot om te horen dat je er niet uit gekomen bent met jouw abonnement en Spotify. Bij een aantal oudere abonnementen, waaronder het Zilver pakket dat jij hebt, zat voorheen gratis Spotify Premium. Door de afspraken met Spotify kan je dit helaas niet meer opnieuw activeren, als jouw account teruggegaan is naar Free. Vandaar dat je dit antwoord ook bij de klantenservice gekregen hebt. Excuus voor het ongemak!

Ik hoop dat je er uit komt door Spotify Premium rechtstreeks bij Spotify af te nemen, of anders door een nieuwer pakket bij ons te kiezen. Je kunt alle opties voor je pakket zien in MijnKPN.