Beantwoord

Waarom zit TV monde niet in het pakket?

  • 22 May 2022
  • 4 reacties
  • 83 keer bekeken

Waarom zit TV monde niet in het pakket? Het is echt een gemis. Misschien kan er een sportzender minder?

 

icon

Beste antwoord door Denise_ 25 May 2022, 09:50

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +22

@JipLenstra TV 5 Monde heeft KPN eerder wel in het pakket gehad, maar TV 5 Monde vroeg toen nog meer geld voor die doorgifte van de zender dat KPN heeft besloten dat TV 5 Monde uit het pakket is gehaald.

Eventueel op hun site kun je live kijken.

Livestream TV 5 Monde

Reputatie 7

Er staat wel live in de link maar daar heb ik 'm nog nóóit live kunnen krijgen, Dennis.

@Dennis Schreve 

Reputatie 5
Badge +5

Je hebt een VPN service nodig, en de server in FR zetten. In gebruik GooseVPN.

Reputatie 7
Badge +17

Hoi @JipLenstra, een goede vraag.

We kijken ieder jaar naar ons zenderaanbod. We proberen daarbij rekening te houden met de wensen van onze klanten. Maar we moeten ook realistisch zijn en kijken naar onder andere de kijkcijfers. Feit is ook dat we nu heel anders televisie kijken dan vroeger. Veel content is online beschikbaar, zoals regionale zenders en TV5Monde.

Uiteindelijk is het ons doel om een uitgebreid en afwisselend zenderaanbod te hebben. Zodat iedereen iets te kijken heeft. Maar het lukt natuurlijk nooit om écht iedereen de zenders te geven die hij/zij graag kijkt. Jij hebt misschien behoefte aan TV5Monde, maar iemand anders niet. De ander wil graag Duitse zenders, terwijl jij daar misschien niet op zit te wachten. Kortom: Het is onmogelijk om aan ieders wensen te voldoen.

We doen natuurlijk wel ons best. Naast het basispakket hebben we daarom ook extra zenderpakketten. Hiermee breid je het aanbod naar wens uit. Combineer je KPN Thuis met Mobiel? Dan krijg je misschien ook nog € 5,- entertainmentkorting op het zenderpakket! Lees hier op welke zenderpakketten je korting kunt krijgen met Husselvoordelen.

Reageer