Beantwoord

Aanmelding van KPN Compleet extra product werkt niet

  • 9 June 2019
  • 8 reacties
  • 346 keer bekeken

Badge
Op 24 mei 2019 heb ik een bestelling geplaatst voor een nieuw SIM-only abonnement van KPN en deze is geactiveerd op 29 mei 2019. Op dit moment heb ik meerdere abonnementen lopen bij KPN (Alles-in-1 pakket + 3 mobiel abonnementen, waarvan ik er nu nog 1 extra bij heb en deze wil toevoegen c.q. activeren bij mijn huidige KPN Compleet producten, zodat deze ook zichtbaar wordt in de app van MijnKPN en ik de status van mijn rekeningen, MB-tegoed etc. kan inzien en ook MB's kan uitwisselen met de bestaande geregistreerde mobiele nummers. Na geruime tijd te hebben gewacht, omdat KPN aan geeft dat dit enkele dagen kan duren, kan ik nog steeds niet mijn nieuwe product toevoegen. Heeft iemand hier ervaring mee en wellicht advies/tips om dit op te lossen? Bij voorbaat dank!
icon

Beste antwoord door Susan_ 12 June 2019, 09:44

Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Badge +21
Goedemorgen @SP.82-C, welkom op het Forum en goed dat je jouw vraag hier stelt!

Ik begrijp uit je bericht dat het uiteindelijk nog niet gelukt is om één nieuw 06-nummer toe te voegen aan een bestaande KPN Compleet registratie. Je hebt nu al een tijdje gewacht, maar het is nog niet aangepast. Dan ga ik graag voor je op onderzoek uit!

Om het een en ander te kunnen nakijken heb ik wel gegevens nodig. Zou je jouw Forum profiel willen aanvullen met naam, postcode + huisnummer, klantnummer(s) en het 06-nummer die toegevoegd moet worden? Het 06-nummer kan je kwijt bij persoonlijke opmerkingen en is alleen zichtbaar (staat erachter: privé) voor jou en KPN moderators. Wil je even weten wanneer dat gelukt is?
Badge
Beste Susan, inmiddels mijn profiel bijgewerkt en opgeslagen. Ik had ook al meerdere keren contact gehad via chat. Zij hebben een melding gemaakt en ik zou teruggebeld en/of gemaild worden, maar dit is nog steeds niet gebeurd. Ik vind het erg vervelend dat ik nog geen inzicht heb in mijn verbruik e.d. Ik hoop dat jij dit probleem snel weet op te lossen. Zojuist nogmaals geprobeerd, maar kan het nog steeds niet toevoegen. Als ik probeer om het product toe te voegen als nieuw product krijg ik de volgende foutmelding in het rood: “De door u ingevoerde gegevens zijn niet herkend als product van KPN voor consumenten. Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.” Volgens de medewerker(s) via de klantenservice van KPN kunnen zij zelf het probleem niet verhelpen en daarom heeft één van hen een ticketnummer aangemaakt bij de meer specialistische afdeling die hierover gaat. Ik heb de chatberichten opgeslagen, mocht je deze nog toegestuurd willen krijgen per mail. Ik hoop dat jij verder komt en met een oplossing. Alvast bedankt voor de moeite!
Reputatie 7
Badge +21
@SP.82-C, hmm schiet dus niet echt op. Ik heb een ticket aangemaakt voor de KPN Compleet desk. In principe is het dan vaak binnen 1-2 werkdagen opgelost, dat is mijn ervaring. Dus ik ga er vanuit dat het nu snel geregeld gaat worden voor je!
Badge
Beste Susan, ik heb helaas wederom nog steeds geen reactie vanuit KPN gekregen en kan mijn nieuw abonnement van KPN nog steeds niet toevoegen aan mijn KPN Compleet producten. Begin het nu toch wel erg onaangenaam te vinden dat dit niet door KPN wordt opgepakt. Ik kan hier zelf niets mee en dat maakt het juist vervelender. Ik ben afhankelijk van KPN, dus nogmaals mijn vriendelijk verzoek of een specialist van KPN dit op kan lossen. Bij voorbaat dank.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi @SP.82-C, Susan is een aantal dagen vrij, daarom neem ik het even over. Susan heeft aangegeven dat het binnen 1-2 werkdagen wordt opgepakt. Aangezien ze donderdagavond de melding gemaakt heeft, telt alleen vrijdag als werkdag. Ik verwacht dus dat ze het vandaag oppakken. Als dit niet het geval is, stuur mij gerust een bericht en dan ga ik er morgen meteen voor je achteraan.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi @SP.82-C, Hebben mijn collega's inmiddels contact met je gezocht?
Badge
Beste Marina, ik heb inmiddels op dinsdag 18-06-2019 een smsje ontvangen. En ik heb afgelopen vrijdag op 21-06-2019 nog een keer gebeld met de klantenservice en mijn persoonlijke toegangscode doorgegeven, die ik van jullie per sms op dinsdag had ontvangen. Helaas is het probleem nog steeds niet verholpen. Mijn nieuw abonnement is dus nog steeds niet zichtbaar in mijn KPN Compleet. Dit houdt ook in dat mijn korting niet verwerkt is en mijn MB-verdubbelaar niet geactiveerd is. Volgens de klantenservicemedewerkster had dit te maken met een nieuw softwarepakket dat jullie aangesloten hebben en waarin alle toevoegingshuisnummers niet goed zijn geconverteerd naar het nieuwe pakket. Mijn huisnummertoevoeging met de letter 'C', is nu het getal '100' geworden. Ik begreep dat dit probleem nog verholpen moet worden, maar dat dit nog een lange tijd gaat duren. Lijkt mij dat jullie wellicht eerst in jullie database een proef hadden kunnen draaien in plaats van direct alles meteen te activeren, waar wij als klant nu last van ondervinden. Ik begreep daarnaast van dezelfde klantenservicemedewerker dat ik wel hierin gecompenseerd ga worden. Dat de te veel betaalde bedragen die van mijn rekening worden afgeschreven alsnog in mindering worden gebracht en ik ook mijn MB's er bij ga krijgen. Ik vind de einddatum dat het mogelijk opgelost zou kunnen zijn (want dat kon de klantenservicemedewerker ook niet garanderen) van 14 juli wel erg lang duren. Het is iets wat in jullie instellingen niet goed staat, graag zie ik wel eerder dan 14 juli een oplossing hiervoor. Ik verneem graag je reactie en de schriftelijke bevestiging dat jullie de kosten gaan compenseren. Ik heb dit nog nooit bij jullie meegemaakt en dat is de reden dat ik jullie wat credits geef, maar het moet ook weer niet weken gaan duren!
Reputatie 7
Badge +19
Goedemorgen @SP.82-C, Bedankt voor je terugkoppeling. Volgens mij is het je helemaal duidelijk hoe het zit, maar wil je dit graag schriftelijk terug zien, zodat je hier later een beroep op kunt doen. Als mijn collega's aangeven dat het 14 juli opgelost moet zijn, kan ik er niet voor zorgen dat het eerder wordt opgelost. Uiteraard zullen mijn collega's hun best doen om het z.s.m. op te lossen. Begrijpelijk dat je zwart op wit wilt hebben dat je gecompenseerd wordt. Dit gaat niet per mail, maar ik kan je verzekeren dat we hier wel uitkomen wanneer het 14 juli is opgelost. Stuur je mij dan weer een berichtje en dan zoek ik weer contact met de KPN Compleet desk.

Reageer