Beantwoord

Kunnen jullie mij een aanbod doen voor een beter abonnement?

  • 29 January 2024
  • 3 reacties
  • 127 keer bekeken

Hallo

Ik betaal teveel en krijg te weinig en vooral op zaterdag. Ik heb een contract met XS4All / KPN voor een eenvoudige 100 mbit internet verbinding, een TV decoder en TV basis, 1 Fritz Box en 1 repeater en een extra sim kaart voor een telefoon om internet onderweg te kunnen gebruiken (wat ik zelden doe)  en betaal daarvoor € 67,50 per maand. Op zaterdagen kan ik niet eens mijn website of PC onderhouden omdat de download snelheid regelmatig zakt tot onder de 0,5 Kb/sec.. Upload gaat ook niet veel beter.

Bij KPN zelf en overal elders krijg ik voor zo'n bedrag gewoon een 1 Gigabit aansluiting. Bovendien de eerste 6, 8 of 9 maanden betaal ik dan gewoon maar de helft.

Dus mijn vraag aan KPN is : Wat kan je mij aanbieden aan snelheid en behoud van service en apparatuur om te voorkomen dat ik naar de collega vertrek?

Met vriendelijke groet

icon

Beste antwoord door Noordzee 29 January 2024, 16:49

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Ontevreden4all ,

Je kunt jouw abonnement iets goedkoper maken door te verlengen.

Dat kan telefonisch via 0800-0402. Het kan (mogelijk?) sinds kort ook via internet: https://www.kpn.com/shop/verlengen/internet

Je gaat dan wel over op KPN TV+. Dat heeft voordelen en nadelen. 

Hier vind je de status van de bekende bevindingen van KPN TV+: 

 

De huidige prijzen en mogelijkheden vind je in dit overzicht: 

Daar komt dan nog een Fritzbox bij. Een repeater kent KPN niet in het abonnement. Die (gratis) extra simkaart ook niet. Het voordeel wordt dan (met de Fritzbox erbij) wel minimaal :https://www.kpn.com/internet/fritzbox

Dat is dus zo ongeveer wat ik nu ook betaal.

ik had verwacht dat KPN zich wel beter zou inspannen om me als klant te houden. Bijvoorbeeld 1 gigabit de Fritz box omruilen en alles verder hetzelfde laten.

Ik ga dus maar eens shoppen bij de collega’s. Eens kijken wat dat oplevert.

 

Heb je een koperdraad aansluiting? En krijg je de download van 100 Mb/s dan ook volledig? Daar zou een upload van 30 Mb/s bij moeten horen tegenwoordig. (ik had via koper dsl met 50/5 in werkelijkheid 70/30 namelijk)

Doe eens een (bij voorkeur) bedrade speedtest via http://kpn.com/speedtest .

Met een download van 0,5 Kb/s bij een abonnement met een download van 100 Mb/s lijkt mij iets anders te spelen.

Reageer