Beantwoord

Waarom krijg ik geen entertainmentkorting?

  • 17 February 2023
  • 2 reacties
  • 106 keer bekeken

Ondanks 3 mobiele abonnementen, tv en internet, spotify en Netflix geen entertainment korting krijgen, omdat in een oud abonnement heb en geen tv + abo!

ik moet dus een jaar abonnement afsluiten om deze korting te krijgen!

dit wordt dus opzeggen en naar Ziggo!

icon

Beste antwoord door Maja_ 19 February 2023, 21:10

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van het forum of stel je vraag in een nieuw topic.

2 reacties

Binnen Alles in 1 en “Internet +” is de entertaimentkorting (maximaal 5 euro) niet beschikbaar. Dat bestond onder die abonnementen nog niet. 

Met de komst van Hussel (2020) is het geïntroduceerd. Hussel is niet meer af te nemen maar het nieuwe abonnement, met ook entertainmentkorting, wel!

pluspakket gratis met 1 of meer mobiele kpn abonnementen
Opnemen gratis bij KPN TV+ vanaf 2 ontvangers (met zenders)

 

Reputatie 7
Badge +19

Hi @Svejorich, kan het wellicht zijn dat je een internet en tv abonnement hebt dat is afgesloten vóór 2019? Zo ja, dan is er geen sprake van entertainment, maar ontvang je een zenderpakket helemaal gratis.

Dat zou dan gaan om ESPN of het Pluspakket. Als 1 van deze pakketten aan staat bij jou, ontvang je dus wél de juiste voordelen 🙂

Je kunt er voor kiezen om je internet en tv abonnement te wijzigen zodat het gratis zenderpakket vervalt en je wél entertainmentkorting zult ontvangen, maar zeker als je nu ESPN gratis aan hebt staan, is dat wellicht minder voordelig.