Beantwoord

Ik wil toch een nieuwe gsm bij mijn sim only abonnement, kan dat?

  • 20 October 2021
  • 3 reacties
  • 652 keer bekeken

Is het het toch mogelijk een nieuwe gsm bij sim only

icon

Beste antwoord door RBxx 20 October 2021, 10:21

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +28

Hallo @Gluijbregts ,

Loopt dat abonnement al? Zodra je de einde contractdatum bereikt, kun je verlengen met een nieuw toestel erbij. 
 

Hou er dan wel rekening mee dat je dan een nieuw KPN-Husselabonnement aangaat. Check van te voren goed of de voorwaarden voor jou niet verslechteren. 
 

Een alternatief is om jouw huidige abonnement ongewijzigd door te laten lopen en zelf ergens een nieuw toestel te kopen. 

Reputatie 7
Badge +21

Hallo @Gluijbregts een sim only abonnement kan worden opengebroken naar een abonnement met toestel. Hier zijn echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo dient het SIM-Only abonnement minimaal 3 maanden actief te zijn en is het alleen mogelijk om dit met de collega's van de klantenservice te regelen. Je kunt hen telefonisch bereiken via 0800-0402 (gratis) en via de chat. 

bron: sim only naar abo met toestel

Je kan ook naar een telefoonwinkel gaan en een los toestel kopen. Je zet de simkaart over en klaar.

Bij een abonnement met toestel moet je bij een toestellening vanaf €250 rekening houden met een BKR registratie die je later dwars kan zitten bij andere leningen (of een hypotheek)!

Denise_ (kpn moderator) schreef: Alleen als je vanaf de start van jouw contract een Sim Only abonnement hebt gehad, kan je binnen contract jouw abonnement verlengen inclusief toestel.

(bron)

Maar…. een toestellening is helemaal niet verplicht natuurlijk. Je kunt een winkel binnenlopen, een toestel uitkiezen en betalen. Scheelt ook nog maandlasten.