Beantwoord

Profoon telefoon met SOS noodknop voor Senioren

  • 24 October 2020
  • 2 reacties
  • 372 keer bekeken

ik heb voor mijn vader een mobiele Senioren-telefoon gekocht. Op de simkaart zit €2,50 bel tegoed en ik kan er nog € 7,50 extra bij opwaarderen maar niet op die telefoon. Hoe gaan jullie daarmee om, ik kan op dit toestel alleen maar bellen en sms-en verder niets.

icon

Beste antwoord door Misja20 24 October 2020, 18:26

Bekijk origineel

2 reacties

Hallo @Frenk van Es even in een ‘gewone’ mobiele telefoon stoppen, dan moet het lukken en daarna de sim weer terugplaatsen.

Denk er wel aan dat er minimaal 1x per half jaar uit gebeld of ge-sms't moeten worden, anders vervalt het beltegoed en het nummer.

 

Reputatie 6
Badge +6

Je bedoelt toch de 7,50 euro bonus beltegoed die je gratis krijgt als nieuwe Prepaid klant?

Die kan je vader ook gewoon krijgen, dat het toestel alleen kan bellen en smsen maakt dan verder niet uit hoor.

Volg de stappen die in dit topic staan uitgelegd, dan komt het goed: https://forum.kpn.com/prepaid-16/welkomst-bonustegoed-niet-ontvangen-511909

Overigens ik weet niet of je het handig vind, maar als je zelf wel gewoon een smartphone hebt, dan kan je daarop de KPN Prepaid APP gebruiken,  bij aanmelden krijg je eenmalig een verificatie code via sms, daarna kan je via de app het hele nummer controleren, als opwaarderen, beltegoed controleren, eventuele bundels activeren ect ect.

Tevens kan je met die app ook het bonus tarief plan activeren: https://www.kpn.com/service/mobiel/prepaid-opwaarderen/bonustariefplan.htm

Bij elke opwaardering krijg je dan gratis extra beltegoed, wat het bellen en smsen netto even wat goedkoper maakt :)

 

Reageer