Beantwoord

Telefoon met prepaid simkaart verloren, nieuwe aanvragen met het beltegoed?

  • 22 september 2019
  • 2 reacties
  • 140 keer bekeken

ik ben mijn telefoon verloren met mijn prepaid simkaart hoe kan ik een andere prepaid simkaart met het bel tegoed krijgen?
icon

Beste antwoord door Susan_ 22 september 2019, 11:56

Goedemorgen @Torro, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!Oh, dat is nooit fijn! Ik begrijp dat je snel op zoek wil naar iets wat het kan vervangen! Naast dat je in een (KPN) winkel een nieuwe simkaart kan aanvragen, kan je ook online een nieuwe aanvragen. Het voordeel hiervan is dat je dan je nummer behoud, en het beltegoed ook overgezet wordt (minus de € 4,99 die het simkaartje kost).Succes!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +18
ik ben mijn telefoon verloren met mijn prepaid simkaart hoe kan ik een andere prepaid simkaart met het bel tegoed krijgen?
Hallo @Torro ,
in iedere telefoonwinkel, misschien zijn er in jouw woonplaats wel winkels, o.a. Mediamarkt, op zondag open en kun je daar een nieuw toestel kopen inclusief prepaid kaart.
Reputatie 7
Badge +21
Goedemorgen @Torro, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!

Oh, dat is nooit fijn! Ik begrijp dat je snel op zoek wil naar iets wat het kan vervangen! Naast dat je in een (KPN) winkel een nieuwe simkaart kan aanvragen, kan je ook online een nieuwe aanvragen. Het voordeel hiervan is dat je dan je nummer behoud, en het beltegoed ook overgezet wordt (minus de € 4,99 die het simkaartje kost).

Succes!

Reageer