Sticky

Alles over Spotify Family bij KPN!

  • 5 juli 2018
  • 666 reacties
  • 80841 keer bekeken


Toon eerste bericht

666 reacties

Ok, maar het is niet zo dat ik dan enige tijd Spotify Premium niet kan gebruiken?
Reputatie 7
Badge +19
Hoi @Jac74, Vikash is inmiddels vrij, vandaar dat ik het overneem. Je houdt Spotify Premium totdat je over wordt gezet naar Spotify Family. Wanneer je Spotify Family hebt kun je jouw familie uitnodigen, zodat zij ook gebruik kunnen maken van Spotify Premium met de voorwaarden van Spotify Family. Is het je zo duidelijk hoe het zit?
Mijn Spotify premium abonnement (niet bij KPN afgesloten) loopt tot de 10e.
Ik heb al een Spotify Family aangevraagd bij KPN.

De activatiecode is binnen en mijn 'oude' abonnement heb ik al veranderd naar Free.

Kan ik er vanuit gaan dat jullie het nieuwe Family abb. op de 10e overzetten?
Of dien ik dit op de 10e zelf te doen?

Bvd.
Reputatie 7
Badge +19
Mijn Spotify premium abonnement (niet bij KPN afgesloten) loopt tot de 10e.
Ik heb al een Spotify Family aangevraagd bij KPN.

De activatiecode is binnen en mijn 'oude' abonnement heb ik al veranderd naar Free.

Kan ik er vanuit gaan dat jullie het nieuwe Family abb. op de 10e overzetten?
Of dien ik dit op de 10e zelf te doen?

Bvd.

Als het abonnement Free is kun je de activatiecode gebruiken om hem aan te zetten. Het account dat je dan activeert is je hoofdaccount en dan kun je op de site van Spotify inloggen en de overige accounts beheren.
De laatste post is 1 jaar geleden. Heeft KPN inmiddels een ander beleid? Ik zit met exact hetzelfde probleem. Spotify is het voornaamste voordeel om bij KPN aangesloten te zijn maar nu mijn dochter en zoon ouder worden is er echt een behoefte aan spotity family.

*Admin: topic afgesplitst, samengevoegd met centraal topic
Reputatie 7
Badge +28
Hoi @Tonka, dan heb ik goed nieuws voor je 🙂 Ik heb je bericht samengevoegd met dit centrale topic zodat je alle informatie direct in het startbericht kunt lezen. Spotify Family is dus zeker een mogelijkheid! Laat het weten als je hier nog vragen over hebt.
Badge
Hallo,
Ik heb mijn spotify premium gewijzigd naar family. Ik kan echter bij mijn spotify account geen familieleden toevoegen, hier zie ik geen mogelijkheid voor. Spotify geeft aan dat ik via een andere provider het abonnement heb afgesloten en dus bij mijn provider moet zijn om dit te kunnen wijzigen. Ik heb alle stappen gevolgd via de activeringscode die ik heb gekregen. In "mijn kpn"zie ik tevens dat spotify family is toegevoegd aan mijn opties. Het lukt mij nu niet om mijn premium account te ontkoppelen om hier "family" van te maken. Bij mijn weten heb ik geen ander premium account lopen.

Met vriendelijke groet,
Hans

Admin: bericht naar lopende topic verplaatst
Reputatie 7
Badge +28
Ha @Lostinspace, welkom! Ik zie dat er vandaag wel iets veranderd is. Had je Premium via ons? Heb je dan eerst Premium verwijderd en toen Family toegevoegd of heb je meteen Family aangevraagd? Of heb je het via Spotify zelf? In dat gevoel moet je account eerst omgezet zijn naar Free en vervolgens kan je met de Family activatiecode het account omzetten naar Family.
Badge
Hallo Marcia, ik heb eerst bij kpn premium verwijderd en toen family aangevraagd. Ik heb het dus via kpn aangevraagd.

@Paul_ zo lastig is de bereking niet...

Ik heb nu gratis Spotify Premium via KPN, en deze korting heffen jullie ineens op als je Family afneemt?

Daar gaat mijn -8,99 euro korting, en krijg ik maar -1 euro korting op de Family. Dus mijn rekening gaat 13,99 euro omhoog per maand.

Dan kan ik beter zelf de Family afsluiten bij Spotify (14,99), heb ik denkwijzelijk voor 1 euro een Premium abonnement nog lopen via KPN...
Maar je houdt dan geen rekening met de pakketkosten. Maar goed, iedereen moet uiteindelijk voor zichzelf bepalen wat voordelig is. :)


Wat wordt er bedoeld met pakketkosten? Ik heb alles in 1 standaard + spotify premium. Ik kom op dezelfde berekening als Paul uit, het gaat me 13.99 euro meer kosten als ik spotify family wil. Wat natuurlijk behoorlijk scheef is gezien de korting die gegeven wordt bij een simpeler premium account. 🤔
Reputatie 7
Badge +28
@Lostinspace: Ik zie dat gisteren een activatiecode is gemaild naar je kpnmail-adres. Kun je checken of die is aangekomen? Daarmee kun je Spotify Family activeren.

@Tonka: Paul doelt op de abonnementsprijs van Alles-in-1 ten opzichte van het huidige Internet+TV abonnement. Na de prijswijzigingen van 1 juni kost Alles-in-1 Standaard € 72 per maand en het vergelijkbare Internet+TV € 62,50 per maand. Spotify Premium kost € 8,99 bij KPN waardoor je met een nieuw abonnement net iets goedkoper uit bent. Spotify Premium kost € 13,99 per maand waarmee je uitkomt op € 76,49.
Badge

Joran
Die activatiecode kan ik wel gebruiken, ik kan echter niet mijn premium abonnement ontkoppelen of doet kpn dit. Op de Spotify pagina zie ik geen mogelijkheid om family te kiezen en gezinsleden uit te nodigen. Gaat hier een tijd overheen voordat ik dat kan?
Reputatie 7
Badge +18
@Lostinspace : Ik ben nog eens in je gegevens gedoken en ik zie nu dat er op het vaste abonnement een spotify family abonnement staat en op je mobiele nummer is er een spotify premium actief.
Ben je hier van op de hoogte en zou het kunnen dat dáár de verwarring wegkomt? Ik probeer je hier trouwens even over te bellen (dat praat wat makkelijker) maar je mobiel springt direct naar voicemail. Als het uitkomt, wil ik met alle plezier even bellen - dan lossen we het hoogstwaarschijnlijk direct op
Badge
Je kan me bellen Erwin, blocker staat uit.

Mvg Hans
Reputatie 7
Badge +18
Leuk je gesproken te hebben. Het 'oude' premium account had je via je mobiele abonnement en dat loopt nog een paar dagen door. Tot die tijd kun je helaas niet je account overzetten. Je kunt er nu voor kiezen om je premium al vast te activeren met een nieuw account. Op die manier werkt het direct.
Mocht je merken dat er iets niet goed gaat met het beëindigen van je premium ( 19-6), laat het weten en dan duik ik er in! Fijne pinkstermaandag! 🙂
Beste,
Ik heb 2 maand al een gratis abonnement, nu heb ik via een vriend een account gekregen via zijn familypack.
Maar als ik deze inlog via zijn account krijg ik nog altijd reclame .
Heeft er iemand een uitleg hierover en wat kan ik hier aan doen?

PS: vandaag heb ik ik mijn account opgezegd en als ik mijn smartphone terug inlog met mijn gegevens van mijn vriend kom ik nog altijd terug op mijn oude account terecht met reclame.
Reputatie 7
Badge +24
Hi @cis1965. Als ik het goed begrijp gaat het dus om het Family account van die vriend? Daar lijkt het dan ergens fout te gaan namelijk. Het lijkt mij verstandig als hij even inlogt bij spotify.com en alle accounts controleert. Zie ook het kopje hierboven: Uitleg over personen uitnodigen en uitnodiging accepteren.

Als het echt allemaal niet wil lukken zal hij contact met ons op moeten nemen omdat hij de contractant is (neem ik aan).
Badge
Voor mijn vrouw heb ik haar Sim Only abonnement verlengd echter dit keer zonder Spotify aangezien ik mijn eigen spotify account heb ge upgrade naar een family account. Nu heb ik mijn vrouw uitgenodigd om deel te nemen aan mijn family account maar dat lijkt niet te gaan. Moet haar account eerst nog worden losgekoppeld en gedowngrade? Wat kan ik doen om haar alsnog te laten deelnemen aan het family account.

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic
Reputatie 7
Badge +17
Goedenavond @JoshuaE. Welkom op het forum. Wat vervelend dat het niet lukt. Is het Spotify Premium account van jouw vrouw al omgezet naar een Spotify Free account? Als dit het geval is, dan vind je in het eerste bericht in dit topic het antwoord op jouw vraag. Mocht je willen dat ik nakijk of het Spotify Premium account is omgezet naar Free, laat dan haar gegevens en mobielnummer achter op het KPN Forum profiel. Laat je ons weten of het gelukt is?
Badge
Thx Vikash. Heb haar gegevens achtergelaten in get profiel. Zou top zijn als je haar Spotify profiel kan omzetten naar Free account.
Reputatie 7
Badge +17
@JoshuaE Bedankt voor het achterlaten van haar gegevens. Ik heb het zojuist nagekeken. Ik zie dat het Spotify Premium account gekoppeld was aan een Facebook account en dat het account inmiddels is omgezet naar Spotify Free. Spotify verwerkt 1x per maand wijzigingen. Dit doen ze vaak op oorspronkelijke dag wanneer Spotify Premium is geactiveerd. Als je dus pech hebt duurt het nog een maand voor je Premium account aangepast wordt naar Spotify Free. Als je inlogt op Spotify.com met haar inloggegevens, kan je bekijken of het Spotify account inmiddels is losgekoppeld door Spotify.

Badge
ok. thx. dan wachten we het rustig af
Hoi hoi, vraagje, ik heb kpn compleet met gratis spotify. Nu willen mijn kinderen ook spotify kan dit op mijn account? Kan dit?
Reputatie 7
Badge +18
Hoi @Alex Meulensteen : Ik heb je vraag even aan het verzameltopic toegevoegd. In dit topic staat precies te lezen wat je mogelijkheden zijn. Mocht je aan de hand van de informatie nog meer vragen hebben. Of moet ik iets voor je aanpassen, laat het weten ! 🙂
Goedenavond,

Ik zou graag een family account willen hebben, want mijn dochter gebruikt mijn account.
Zijn hier kosten aan verbonden....want ik heb alles thuis van kpn en 3 mobiele aansluitingen.

admin: vraag naar centrale topic verplaatst

Reageer