Sticky Vraag

Alles over Spotify Premium bij KPN: Hoe kan ik bestellen, activeren of wisselen van accountToon eerste bericht

5385 reacties

Ik wil mijn account ontkoppelen zodat ik een nieuw account kan koppel
Hoi Hmkeppel. Welkom op het forum.
Ik heb je account losgekoppeld. Je krijgt een nieuwe code. Tip: kies voor nieuw spotify account. Je kunt eventuele afspeellijsten publiekelijk maken. Op die manier kun je ze importeren naar je nieuwe account.
De code zou binnen 24 uren op je gmail adres moeten binnenkomen. Laat je weten of het gelukt is? 🙂
Ik heb mijn Spotify account veranderd omdat ik niet meer met Facebook wil inloggen. Zou ik een nieuwe activatiecode mogen ontvangen? Mvg
Helaas heb ik nog steeds niet een code ontvangen... Kun je eens kijken of er niet toevallig .deleted achter het gmail adres staat?
Helaas is het wat anders, hmkeppel.
Er zijn die middag een aantal nieuwe codes van de band afgevallen, blijkt nu. De software die wij hiervoor gebruiken heeft een storing gehad.
Ik heb nu een bericht naar een achterliggende afdeling gestuurd om jou alsnog die code toe te sturen ( op je gmail adres ). Ik durf door het weekend niet te garanderen dat dat voor maandag gaat lukken.
Mijn welgemeende excuses 😢
Helaas is het wat anders, hmkeppel.
Er zijn die middag een aantal nieuwe codes van de band afgevallen, blijkt nu. De software die wij hiervoor gebruiken heeft een storing gehad.
Ik heb nu een bericht naar een achterliggende afdeling gestuurd om jou alsnog die code toe te sturen ( op je gmail adres ). Ik durf door het weekend niet te garanderen dat dat voor maandag gaat lukken.
Mijn welgemeende excuses :'(


Geen probleem, heb via spotify een maand premium gekregen ivm overstap van accounts 🙂
Hoi,
ik probeer nu al 5 minuten een activering code aan te vragen maar hij geeft aan dat het email adres niet bestaat ik heb alle 2 de adressen die het zouden kunnen zijn al geprobeerd maar hij doet het dus niet.
wat moet ik hiermee?
Reputatie 7
Badge +24
Hi @yjm, welkom. Ik heb gelijk voor je gekeken en ik zie geen abonnement(Internet en TV) waar Spotify bij inbegrepen zit. Als je graag Spotify via KPN wil:

Hoe krijg ik Spotify Premium bij KPN?
Spotify Premium is los toe te voegen aan een thuis of mobiel abonnement. Je kunt het via je MijnKPN of de Klantenservice aanzetten voor €8,99 per maand. Heb je een mobiel abonnement kun je het ook aanzetten door SPOTIFY AAN te sms'en naar 1266.

Voor klanten met een ouder type abonnement kan het zijn dat Spotify daar nog bij inbegrepen zit. Dit kun je controleren in je MijnKPN. Twijfel je erover, stel je vraag hieronder. Mocht je overgaan naar een nieuw type abonnement, zal de inbegrepen Spotify komen te vervallen.

We hebben lange tijd een actie gehad dat Spotify Premium los van €10 voor €7,50 verkrijgbaar was. Als je tijdens die actie Spotify hebt geactiveerd blijft je prijs €7,50 tot je het uitzet of overgaat tot een nieuw type abonnement.


Als er nog vragen zijn, stel ze gerust.
@hmkeppel Nieuws van de achterliggende afdeling: Men is druk bezig de opgelopen achterstand in te halen. Naar verwachting krijgen alle klanten waarbij het vorige week is vastgelopen, vandaag hun code.
Mocht dat bij jou niet het geval zijn laat het mij weten!
Reputatie 7
Badge +29
Beste @Bettie en Anne welkom! We hebben jouw bericht volgens mij over het hoofd gezien. Sorry daarvoor! Er is inmiddels een nieuwe activatiecode per mail naar je onderweg. Die moet je binnen 24 uur ontvangen. Daarmee kan je een nieuw account koppelen. Laat je het weten als ik nog iets voor je kan doen?
Heb ik een bestaand spotify abonnement in mijn bundle?
Reputatie 7
Badge +21
Hi Fabje033, welkom op het Forum!
Ik heb naar aanleiding van je bericht direct even gekeken. Ik kan een abonnement Alles-in-1 Instap vinden op jouw gegevens. Hier zit helaas geen Spotify Premium gratis bij inbegrepen. Je kan het uiteraard wel erbij nemen, voor € 8,99 extra per maand!
Heb je hiermee antwoord op je vraag? 🙂
Ik hoorde van een vriend van mij dat je bij kpn een activeringscode kan krijgen om Spotify premium te krijgen en dat je voor zo'n datum alles in 1 moest hebben dat hebben wij en zitten al lang bij kpn komen wij daar ook voor in aanmerking
Gr roy
Reputatie 7
Badge +10
@Activeercode Spotify, het hangt er vanaf welk Alles in 1 abonnement je hebt. Bij Alles in 1 Premium en Alles in 1 Standaard is het inbegrepen. Bij Alles in 1 Instap is het niet inbegrepen. Je kunt op Mijn KPN zien welk abonnement je hebt (en dan zie je gelijk of Spotify daar in zit).
Reputatie 7
Badge +21
Hoi Activeercode Spotify, welkom op ons Forum!
Het klopt dat we voorheen Alles-in-1 pakketten aanboden met inclusief een gratis Spotify Premium account. Dit viel onder een Alles-in-1 Standaard en Alles-in-1 Premium pakket zoals aangegeven is. Helaas zie ik in het systeem dat je gebruik maakt van Alles-in-1 Instap, hier krijg je het niet gratis bij. Je kan het wel afnemen voor € 8,99 per maand (bij Spotify zelf voor € 9,99 per maand). Heb je hier voldoende informatie aan?
Ik wil graag mijn facebook account opzeggen, maar helaas heb ik ooit mijn spotify account gekoppeld aan facebook. Ik heb reeds begrepen dat dit omkeerbaar is, maar ik maak gebruik van een €2,50 kortingsactie van KPN welke mijn gehele abonnementsperiode geldig is. Als ik mijn spotify account ontkoppel van facebook en verder ga op een ander account, ben ik dan mijn korting kwijt?
Reputatie 7
Badge +29
Zeker niet, Rutger 🙂 Goed dat je het nog even navraagt. Je Premium via ons, en het account waar je dat op hebt geactiveerd staan op zich los van elkaar. Het enige wat wij doen is je en code sturen, daarmee kun je een account Premium maken. Wil je van dat account af, geen probleem. Het enige wat jij hoeft te doen is een nieuw Spotify account aanmaken. Die is dan Free. Vanuit mij krijg je dan een nieuwe code waarmee je dat account Premium kunt maken.

Echter, volgens mij is dat allemaal niet nodig. Eerst een stukje achtergrond: je Spotify account kan op twee manieren verbonden zijn met Facebook. Vroeger, kon je alleen een Spotify account aanmaken door rechtstreeks met je Facebook gegevens in te loggen. Die accounts zijn niet los te koppelen van Facebook. Later kon je echter gewoon met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord een account aanmaken. Die accounts kun je ook koppelen met Facebook, maar die koppeling kan weer verbroken worden.

Wij kunnen hier zien of het account dat je Premium gemaakt hebt, een onlosmakelijk verbonden Facebook account is, of niet. En in jouw geval is dat niet zo. Je kunt dan ook de koppeling met Facebook verbreken in de instellingen van de app. Het kan zijn dat dit alleen op desktopversie van de Spotify app kan. Dus probeer die vooral even als het op mobiel/tablet niet lukt.

Mocht je er toch niet uitkomen, en je maakt een nieuw account aan, geef een gil. Zorg ik voor een nieuwe code.
Hoi,
ik heb altijd Spotiy premium (gratis) gehad als onderdeel van mijn KPN abonnement.
Ivm nieuwe KPN internetdienst op een ander adres heb ik nu wederom Premium (maar dan betaald, geen probleem ben ik mee akkoord gegaan).

Ik heb de activatiecode proces gevolgd, en heb een email bevestiging ontvangen dan het gelukt is, maar ik krijg het maar niet actief in Spotify zelf.
Mijn KPN email adres is anders dan hetgeen ik gebruik voor Spotify. Kan dit het probleem zijn?
Het heropvragen van mijn activatiecode lukt niet, krijg dan de error dat de invoer niet wordt herkend.

Hoor graag wat de oplossing kan zijn.
mvg, Marty
Reputatie 7
Badge +19
Hoi mveerdonk,

Ik ga je helpen! Ik kan controleren welke gebruikersnaam gekoppeld is aan Spotify Premium. Hopelijk verklaard dit het één en ander. Zou je willen reageren op mijn privébericht? Ik heb namelijk nog een aantal gegevens hiervoor nodig.
Hallo,

Ik wil mijn Facebook account verwijderen, maar mijn Spotify account zit hieraan gekoppeld. Omdat ik het heb aangemaakt met Facebook, kan ik dit niet ontkoppelen (dit heb ik al gecheckt). Als ik Facebook verwijder, raak ik al mijn afspeellijsten kwijt. Kan iemand mij helpen om mijn account toch los te koppelen zodat ik Facebook kan verwijderen en Spotify gewoon kan blijven gebruiken? Anders voel ik me genoodzaakt om ook Spotify op te zeggen. Kunnen jullie dit alleen regelen voor klanten bij KPN? Ik kwam op dit forum terecht omdat Spotify zelf geen fatsoenlijke helpdesk heeft...

Bedankt alvast!
Beste KPN,

Ik zou graag de spotify premium die bij KPN compleet zit aan een andere bestaande spotify account koppelen. Zou ik hiervoor een nieuwe activatielink kunnen krijgen?

Met vriendelijke groet,

Dylan van der Schoot
Ik heb altijd spotify premium gehad en nu plots staat het op free.
Ik heb KPN compleet, mobiel+ 4K tv.
Hoe kom ik weer op premium?
Gr Roel

*Admin: topic samengevoegd met bestaand topic
Reputatie 7
Badge +20
Dag Roel en welkom hier op het Forum. Was dit de gratis variant, die je bij je Tv & Internet-abonnement had? We hebben dit namelijk een tijd lang bij enkele van deze abonnementen kunnen aanbieden. Het is echter wel zo dat dit bij de nieuwe line-up niet meer het geval is. Het abonnement dat jij hebt komt uit deze nieuwe line up en daar is het dus geen onderdeel meer van. Je hebt niet besproken, toen je het abonnement afsloot? Je zou het voor €8,99 per maand weer kunnen toevoegen aan je abonnement.
Ik wil mijn kpn spotify premium koppelen aan een ander spotify account, hoe moet ik dat doen? (mijn ex gebruikt het andere account en het kpn abonnement is van mij).

Kan ik bijvoorbeeld spotify uitvinken in mijn account en het later weer aanvinken (en het zo aan een ander account koppelen? Wordt het andere account nu vanzelf een "free account"?
Spotify premium free with KPN compleet?

Reageer