Beantwoord

Tikkend geluid uit soundbar bij zappen

  • 14 January 2022
  • 51 reacties
  • 1484 keer bekeken


Toon eerste bericht
Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

51 reacties

Reputatie 7
Badge +19

@Rutger A zie mijn reactie hieronder, die ik eerder in dit topic heb geplaatst:

Hi allen. Het tikkende geluid bij het zappen is geen algemeen probleem, het komt maar weinig voor. Veel klanten hebben hier geen last van, zoals Cornelis hierboven ook aangeeft. Dat maakt het zoeken naar de oplossing ingewikkeld.

Daarom het advies om dit topic even goed door te lezen. Controleer goed hoe je je (geluids)apparatuur aangesloten hebt. Vervang de kabels eens om te testen of het dan ook gebeurt. Test een andere manier van aansluiten indien mogelijk. En controleer ook goed de geluidsinstellingen - het kan helpen om ze op ‘stereo’ te zetten. Wil je weten of tussen je tv-ontvanger en apparatuur zit, test het dan eens via het geluid van de tv (zonder je geluidsinstallatie er tussen).

Kom je er daarmee niet uit, maak dan een eigen topic aan. Deel zo veel mogelijk info over welke apparatuur je gebruikt, hoe alles aangesloten is en wat je allemaal al hebt geprobeerd. Alleen op die manier kunnen we het beste met je meedenken.