Beantwoord

TV kanaal 651 Erotiek Boutique geen rode knop meer

  • 7 August 2020
  • 24 reacties
  • 7478 keer bekeken

Reputatie 2
Badge

TV kanaal 651,Erotiek Boutique: de functie "Klik op de rode knop om de rubrieken  te selecteren" werkt niet meer, sinds KPN de layout van het menu en de gids heeft gemoderniseerd. De rode toets op de tv-ab reageert niet meer.

icon

Beste antwoord door Erik van KPN 11 August 2020, 15:30

Bekijk origineel

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een nieuw topic.

24 reacties

Reputatie 7

Je hebt helemaal gelijk, Ronald, scherp. De infobalk geeft het ook niet meer aan (alleen nog maar de groene en de gele knop). Maar de uitzending zelf heeft nog wel een balk die aangeeft dat je via de rode knop het zenderpakket kunt activeren. Ik ga dit doorgeven en wellicht wordt het aangepast. Maar of het dan aangepast wordt in dat de functionaliteit terugkomt, of dat ze de opmerking weghalen durf ik niet te zeggen :)

Inderdaad. Ik heb t ook gemerkt, hoop dat er snel n mod komt he.

Reputatie 7

Ik heb inmiddels reactie terug. Het is helaas niet mogelijk om de rode knop functionaliteit weer terug te brengen in het nieuwe menu. Dus gaan we ervoor zorgen dat deze tekst ook niet meer te zien is op de infobalk van de promo uitzendingen zelf.

We kunnen dit alleen niet aanpassen voor de al bestaande promo's. Alle nieuwe promo's vanaf nu zullen geen verwijzing meer krijgen naar de rode knop. Op die manier worden zo langzamerhand alle promo's vervangen. Al met al zal het wel een drie-vier maanden gaan duren voordat alle promo's vernieuwd zijn en de rode knop nergens meer genoemd wordt.

Alles goed en wel, maar hoe bereik ik nu het selectiescherm om een film uit te zoeken ?

voorheen was dat de rode knop. Hoe kan ik nu een film selecteren ?

Hoi @Dicky2 . Ik denk dat je het inmiddels gevonden hebt maar

Klik op menu. Dan op films. Onderaan bij Films zie je erotiek. Er is geen shortcut meer.

Het menu-scherm Films

 

Dank je wel PeterG.

Is deze zender niet meer actief? De rode knop doet het inderdaad niet.

Alles goed en wel, maar hoe bereik ik nu het selectiescherm om een film uit te zoeken ?

voorheen was dat de rode knop. Hoe kan ik nu een film selecteren ?

Hoe kun je een film selecteren inderdaad?

Hoe kun je een film selecteren inderdaad?

Topic eerst lezen voordat je een vraag stelt. @JSLU 

Dat werkt dus niet. De promo's zijn niet aan te klikken en ook niet bij films te vinden

Staat er bij jou niet erotiek (zie links onderaan screenshot) na selecteren Films in het hoofdmenu?

Jawel. Maar de promofilmpjes staan er niet. Ik heb Erotique Boutique en Pure Babes in mijn basis pakket.

Ik heb nog het oude menu en als ik bij 651 op de rode knop druk zijn er in on demand ook geen promotiefilmpjes. Wel ‘lange’ films….

Of bedoel je dat je nu kanaal 651 niet in je lijst hebt?

Ik heb het kanaal wel maar doordat de rode knop niet meer te gebruiken is kan ik geen filmpjes aanklikken. Bij on demand 'erotiek films' staan andere filmpjes en daar staat bij: abonneer. Dus hoe is die zender dan te zien?

Zender?

De enige andere erotiekzender is 652 in het basispakket. Verder is het betaalt huren. Daar is Erotiek Boutique een promokanaal voor.

Ik snap niet wat je bedoeld met zender. On Demand is nooit een ‘zender’. Onder de rode knop was altijd al betaalt aanbod. Als ik bij Erotiek Boutique nu nog op de rode knop druk (heb nog steeds oude menu) dan kom ik ook alleen in betaalt aanbod.

Ook staat daar dan pluspakket (erotiek) en Gay TV bij omdat ik daarop geabonneerd ben.

Maar verder is het betaald huren.

Oke. Omdat 651 en 652 in het basispakket zitten. Ik dacht dat zijn zenders waar je gratis naar kunt kijken, maar 651 is dus betaald. 

651 is gratis. Maar het aanbod waarvoor 'reclame’ wordt gemaakt is betaald. Het is een Boutique (=shop) voor Erotiek. Promokanaal voor on demand films tegen €.

Je krijgt dus een kanaal met promofilmpjes gratis in je basispakket en verder kun je niks. 😁 De filmpjes zijn niet te bekijken. Je moet je dus abonneren op de erotiek films. 652 is niet veel anders🤣 Een mooi lokkertje dus

Volgens mij kun je dan vervolgens toch wel kiezen voor betaalde p….o films? Hier wel.

Tevens staat er on demand aanbod van de zenders van geabonneerde pakketten als pluspakket, erotiekpakket en Gay TV pakket. Ben je op geen van deze pakketten geabonneerd dan kun je on demand alleen huren à € 6 per dag per film. Dat moet er wel zijn. Daar is (ook) dat promotiekanaal Erotiek Boutique (boetiek) voor verzonnen.

Zodra ikzelf ook eindelijk het nieuwe menu (tevens platform) heb zal ik zelf eens kijken daar. Mogelijk is dat iets veranderd t.o.v. het oude…

Hopelijk duurt de omzetting hier naar het nieuwe menu niet zo lang meer. Want met support begint het inmiddels behoorlijk irritant en hinderlijk te worden dat ik dat nog niet heb.

Reputatie 1

Sinds nieuwe tv menu is de rode knop in Erotique Boutique 651 niet meer actief en kun je ook elders niet meer de gratis films bekijken die onder deze zender door de rode knop konden werden bekeken. Dat is nogal een wijziging zonder kennisgeving 

@Erik W.

Gratis on demand erotiek is er bij mijn weten alleen als je het pluspakket of een erotiekpakket hebt.

Dat vind je dan i.i.g. onder Uitgelicht (keuze bevestigen met OK indien je "lijst"-weergave hebt).

Menu: kies Films → Erotiek (helemaal onderaan) → Uitgelicht → hier vind je o.a. de zenders met je gratis on demand: Pornhub TV en Babes TV (pluspakket).

→ = druk op OK knop

Reputatie 1

Dit klopt niet wat je zegt. 
Ik heb pluspakket, maar sinds nieuwe menu is de activiteit van de rode knop in 651 verdwenen en zijn de gratis films die werden aangeboden onder de rode knop nergens meer te vinden. Ook niet zoals jij het beschrijft

@Erik W.

Ja de rode knop functie is verdwenen. Vergeet die dus bij 651.

Maar ik heb net nog PRECIES gedaan wat ik beschrijf en kom dan óók bij de GRATIS on demand films van Pornhub en Babes TV. Ga dus niet zeggen dat het niet klopt, verd….. :scream:

Zie screenshots met Lijst indeling (bovenste)  en Poster indeling (ik heb gekozen voor donker menu ipv blauw, vandaar de zwart/grijze kleuren).

Menu; kies Films → Erotiek (helemaal onderaan) → Uitgelicht → hier vind je o.a. de zenders met je gratis on demand: Pornhub TV en Babes TV (pluspakket).
→ = druk op OK knop

Hier keuze Babes TV. Het woord gratis is ook duidelijk te zien.

Reputatie 1

Je hebt gelijk Peter! Ik heb nooit bij uitgelicht gekeken. Ben bij erotiek altijd meteen naar Babes TV gegaan. Bedankt voor je hulp👍